IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Kalemzede

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2012, 21:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1800'lerde s..eksle ilgili kadınlara verilen öneriler (!)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bugünün s..eks yaşamı geçmişe göre oldukça hayat dolu.. Web siteleri ve kitaplar geçmişten günümüze kadar ki s..eks yaşamını, tutkuyu ve tatmini göz önüne seriyor. Ruth Smythers'in 1894 yılında yazdığı ve yıllar sonra günümüzde yeniden basılan kitabında geçmişteki s..eks kuralları anlatılıyor. Buna göre eski zamanlarda s..eks iğrenç ve acı dolu. Çok nadir ve gönülsüzce yapılan ilk s...eks tecrübesinde kadınlara sadece itaat etmeleri öneriliyor.

İşte 1894'lerde s..eksle ilgili kadınlara verilen öneriler...


1894'lerde kadın nadiren, gönülsüzce birlikte olmalı...

Akıllı bir gelin haftada sadece iki kere eşiyle birlikte olabilir ve çok fazla vakit kaybetmez, sıkça s..eks yapmaktan uzak dururdu. Hastalık numarası, uykusuzluk ve baş ağrıları gibi mazeretler sıkça söylenirdi.

S..eks 1894'lerde iğrenç olarak adlandırılıyor...

Çoğu erkek tarafından eğer biraz şans verilirse baştan çıkarılmak normaldi ancak kadınlar tarafından farklı pozisyonlar, vücudun erkek tarafından öpülmesi iğrençti. Özgüveni olan ve hassas bir koca avantajlıydı. Evlilikte unutulmaması gereken önemli bir kural vardı; Az, nadiren ve isteksizce birlikte ol.. Diğer taraftan evlilikte şehvet ve ihtiras önemliydi.. Bununla beraber kadınlar için toplumda kabul görülenden daha az seks yapmak önemli bir sorundu, bir kadının eşiyle ne sıklıkta birlikte olabileceğini iyi bilmesi gerekirdi.

Kadın ve erkek çıplak kalmamalıydı...
Akıllı bir kadın asla kocasının onu çıplak görmesine izin vermemeliydi. Aynı şekilde kadın da kocasını çıplak görmemeliydi. Çoğu kadın bu nedenle yatarken s..eks sırasında çıkartmayacakları pamuklu gecelik, erkeklerde pijama giyerdi. Böylece s..eks isteklerini engelleyip, gizleyebiliyorlardı. Kadın yatağa ilk önce yatıp ışığı kapattığında ve sessiz kalıyorsa erkeğin kendisine yaklaşmasını istemiyor demekti. Bu tür hareketler erkeğin cesaretini kırmak içindi.

S..eks hakkında konuşmak uygunsuzdu...

Erkek kadına yaklaştığında kadın mümkün olduğu kadar çabuk uzanmalıydı. İyimser kocalar için s..eksüel heyecan kadar bedensel istek de önemliydi. Seks engellenemezdi, sadece karanlık çöktüğünde yapılabilirdi. S..eks hakkında konuşarak, cilve yaparak, s..eks hakkında hikâyeler okuyarak, fotoğraflara bakılarak ve s..eksi tablolar çizilerek erkekler baştan çıkartılmamalıydı, bunlar sevimsiz davranışlar olarak algılanırdı. Eğer erkek bir kadının dudaklarını öpmek için eğilirse, kadın başını usulca yana çevirmeliydi. Erkek sadece nazikçe yanaklarını öpebilirdi. Eğer bir erkek kadının elbisesini çıkartarak onu öpmeye çalışıyorsa kadın derhal kendini geri çekmeli, erkeği itmeli, yataktalarsa yataktan kalkmalıydı. Eğer bir kadının kocası onunla şehvet uyandırıcı konuşup birlikte olmaya çalışırsa, akıllı bir kadın s..eks içermeyen bazı sorular sorarak konuyu değiştirmeliydi.

Kadınlar seks sırasında nasıl davranırdı?
Kadınlar, erkekler s..eks sırasında abartılı davrandıklarında veya öfkelendiklerinde kesinlikle sessiz kalmalıydılar. Bu süreçte söylenmemeleri, mükemmel bir yalancı olmaları gerekebilirdi. Erkek s..eksi bitirir bitirmez, akıllı bir kadın s..eks yerine erkeğin günlük olarak yapması gerekenlere dair konuşmalıydı. Zeki kadınlar, s..eks yaşamıyla ilgili yeni yöntemleri kabul etmemeli, eşini cesaretlendirmemeli ve eşinin bu konudaki tavırlarını, isteklerini görmezden gelmeliydi. Tartışmalar, dır dır etme, azarlama ve ufak tefek ağız dalaşı gece yatmadan bir saat önce onun cesaretini kırmak ve isteğini azaltmak için önerilirdi. Evliliğin 10. yılında çoğu ev hanımı çocukların yetişmesiyle ilgilenirdi ve kocasıyla tüm s..eksüel birlikteliğinin sonuçlarına ulaşmış sayılırdı. Bu dönemde kadın kocasının aşkına çocukları için ihtiyaç duyar ve sosyal baskılar nedeniyle koca evde kalırdı.

ALINTIDIR.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 10 Haziran 2012, 21:25   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 1800'lerde s..eksle ilgili kadınlara verilen öneriler (!)




Çok s..eksi bir yazı !

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Haziran 2012, 21:49   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 1800'lerde s..eksle ilgili kadınlara verilen öneriler (!)




Evet okuduğum eski cağ romanlarinda bu tarz bilgiler vardi.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
1800lerde, ilgili, seksle, verilen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşbölümü ve Kadınlara Verilen Değer Kalemzede Felsefe 0 23 Ekim 2011 09:48
Yahudilerin davranışları ile ilgili Kuran'da verilen örnek Dilara Musevilik 1 10 Mart 2009 21:19
Bahadıroğlu'ndan Kadınlara 'Erkekçe' Öneriler Kralice Ah Kadınlar 2 01 Temmuz 2008 17:49
Verilen nicklere otomatik mesaj atmak [anti spamla ilgili] MaeLStrOm mIRC Scripting Sorunları 2 11 Nisan 2005 17:28