IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ah Kadınlar (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/)
-   -   En Seksi Orta Boy Saç Modelleri (https://www.ircforumlari.net/ah-kadinlar/491542-en-seksi-orta-boy-sac-modelleri.html)

Burce 27 Haziran 2012 17:58

En Seksi Orta Boy Saç Modelleri
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dakota Fanning - Klasik
Sofistike bir görünüm için sleek bir orta boy saç kesimi yeterlidir. Bunun için saçlarınızın düz olması gerekiyor. Kuaförünüzden saçlarınızı sadece makas kullanarak küt şekilde kesmesini isteyin.

Bu model için en ideal boy köprücük kemiği üstüdür. Bunu da kuaförünüze hatırlatmakta yarar var.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Elizabeth Olsen - Dalgalı
1 numardaki Dakota Fanning'inki gibi bir kesimi ince su dalgalarıyla şekillendirirseniz böyle muhteşem görüneceksiniz. Bu kez saçlarınızın omzunuza değiyor olması yeterlidir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Christina Hendricks - Çerçeve
Arkalara değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece önlere kat verdiğiniz zaman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saçlarınız yüzünüzün güzelliğini çerçeveler. Bu saç modeli oldukça pratiktir ve şekillendirilmesi kolaydır. Zamanı olmayan bir kadınsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Yüzünüz uzun ya da genişse saçlarınızın yüzünüze yapışmadığından emin olun


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Jennifer Aniston - Hafif dalgalı
Bunlar saçlarınızın doğal dalgalarıdır. Düz saçlıysanız saçlarınızı doğal rüzgarda kuruttuğunuzda bu seksi omuzüstü dalgalarına kavuşursunuz. Kalın telli saçlar için pek uygun bir model olmasa da her kadın 25-30 yaş aralığında bir kez Aniston'ınki gibi bir model denemeli. Kalın telliler saçlarını aralardan aldırarak kabarmasını önleyebilirler.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Reese Witherspoon - Kahküllü
Geniş bir alnınız ve uzun bir çeneniz varsa kahküllü orta boy bir saç kesimi kadar size yakışan başka hiçbir saç modeli yoktur. Uçlarını küt değil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] incelterek kestirin. Çok kat kullanmayın. Bu kesim hem dalgalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hem de düz modeller için son derece uygundur.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net