IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2016, 18:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dudak Dolgusu Hakkında Merak Ettikleriniz




Dudak dolgusu, güzelliğin vazgeçilmez ögelerinden olan dolgun dudaklar hakkında merak ettikleriniz

Dudak dolgusu, güzelliğin vazgeçilmez ögelerinden olan dolgun dudaklara sahip olma imkanı sunan en fazla talep edilen ve en güvenilir plastik cerrahi prosedürlerinden birisidir. Biz de dudak dolgusu hakkında bilmemiz gerekenleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk’e sorduk.

Dudak dolgusunu en çok kimler yaptırıyor?

Doğal olarak ince dudaklı olduğunu düşünen herkes yaptırabiliyor. Dolgun dudaklar herkesin bildiği gibi yüz güzelliğini etkileyen önemli bir unsurdur. Tarih boyunca dolgun dudak her zaman çekici bulunmuştur. Bunun için eski aktrislere bakmak bile yeterli. En sevilen, en güzel bulunan starların neredeyse hepsi dolgun dudaklara sahiptir. Hatta birçoğu dudak güzelliği ile ikon haline gelmiştir. Eskiden de, günümüzde de dolgun dudak her zaman hayal edilen ve istenilen bir özellik olmuştur.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dudaklar yüz güzelliğini ve ifadesini çok mu etkiler?

Hem yüz güzelliği hem de yüz ifadesi üzerinde oldukça etkilidir. Dolgun dudaklar neşenin, gençliğin, mutluluğun ve sağlığın sembolü durumundadır. İnce dudaklar ise sinirin, stresin, mutsuzluğun… Dudak dolgusu yaptırmak için gelenlerin birçoğu mutsuz, yorgun ve hasta görünme şikayeti ile plastik cerrahiye başvuruyor. Güzel bir gülümsemenin ana unsurlarından birisidir çünkü güzel ve dolgun dudaklar…

Dudak dolgusu işlemi nasıl yapılır?

Dudak dolgusu hissedilmeyecek kadar ince iğneler ile hyalüronik asit enjekte edilerek gerçekleştirilen basit bir işlemdir. Cerrah vermek istediği şekle göre gereken noktalara dolgu malzemesini enjekte eder. Ortalama 10-15 dakika süren bu enjeksiyon işleminin hemen ardından sonuçlar görünür hale gelir. Yani dolgu işleminin sonuçları hemen görülebilir, beklemek gerekmez. Etkisi ise 4 ile 12 ay boyunca devam eder.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Geçici dolgu mu, kalıcı dolgu mu yaptırmak daha iyidir?

Günümüzde birçok cerrah geçici dolguyu tercih ediyor. Çünkü kalıcı dolgular doğal yaşlanma süreci devam ettiği için zaman içinde deforme olabiliyor. Kalıcı dolgularda zaman içinde düzeltilme riski ortaya çıkabiliyor. Oysaki geçici dolguyu hasta istediği sürece kullanabilir, bir sonrakinde şeklini ve boyutunu değiştirebilir, memnun kalmazsa bir daha yaptırmayabilir. Geçici dolgular geri dönüşü mümkün kıldığı için çok daha güvenilir malzemelerdir.

Sonrasında dikkat edilmesi gereken şeyler var mı?

Herhangi bir kesi, dikiş vs. olmadığı için iyileşme süreci olmayan sadece dikkat edilmesi gereken 24 saatlik bir süreci var. Güneşten korunmak, çok sıcak içecek tüketmemek, yüzü ve dolayısıyla dudakları çok gerecek hareketler yapmamak gibi… Öğle arası estetiği olarak bilinen uygulamalardandır. Dolgun dudaklar ile bir saat içinde işinize ya da gündelik hayatınıza geri dönebilirsiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pahalı bir işlem midir?

Diğer plastik cerrahi operasyonlarına göre güzelliğe olan etkisi büyük ama fiyatı en uygun işlemlerden birisidir. Kullanılan dolgu malzemesi ve kullanım miktarına göre ücret değişiklik gösterir. İşlemi gerçekleştirecek plastik cerrahın tecrübesi ve işlemin gerçekleştirileceği sağlık merkezinin kalitesi de fiyatta etkilidir. Alanında uzman kişiler tarafından steril bir sağlık kuruluşunda, kaliteli dolgu malzemesi ile gerçekleştirilen dudak dolgusu işlemi de bir o kadar güzel sonuç verir.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
Op. Dr. Güncel Öztürk

mahmure

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dolgu, dolgusu, dudak, dudak dolgusu, dudak dolgusu hakkında bilgiler, dudak dolgusu hakkında bilmediklerimiz, dudak dolgusu hakkında merak ettikleriniz, dudak ile ilgi işlemler, ettikleriniz, güncel öztürk, hakkında, merak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Merak Ettikleriniz" bölümü hakkında Tha Merak Ettikleriniz 16 22 Haziran 2018 12:36
Votka Tarihi - Votka'nın Tarihçesi + Votka Hakkında Merak Ettikleriniz.. Sevda İçkiler İçecekler 0 28 Aralık 2011 15:51
Karaciğer Hakkında Merak Ettikleriniz System Sağlık Köşesi 0 22 Ekim 2011 23:14
Marmaray Hakkında Merak Ettikleriniz. Bilinmeyenler.. Chelt Haber Arşivi 0 27 Ekim 2010 18:31
İmplant hakkında merak ettikleriniz Collettivo Sağlık Köşesi 0 20 Eylül 2008 01:11