IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By MarveL
  • 2 Post By beston

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2019, 19:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendine güvenen kadının yapmayacağı 13 şey




Bir kadın için özgüvenin yüksek olması o kadar önemli ki. Yopksa kendisiyle nasıl baş edecek? Kendine güvenen, cesur bir kadının bu hayatta yapmayacağı, başaramayacağı hiçbir şey yok! O, Everest'in zirvesine de tırmanır, hiç tanımadığı bir ortamda en neşeli sohbetin alasını da yapar, aklıyla konuşur, kimi zaman kendini bile şaşırtır ama bunu kimseye belli etmez! Kontrol mekanizması iyi gelişmiş olan özgüvenli kadınların yapmayacağı 13 şey vardır ki, siz onlardan mısınız; bilmek istemez misiniz?
1. Trendleri takip etmek için kendi tarzlarından ödün vermezler. Eğer bir şeyi çok severlerse o, onlar için tamamdır. Kendilerine uyan, yakışan şeyi iyi bilirler. O yüzden sadece ona odaklanırlar. Trendy görünmektense kendilerine has stilleriin konuşturmayı tercih ederler. İyi de yaparlar.
2. Dedikodu yapmazlar. Diğer insanlarla ilgili konuşacak şeyleri sıkıcı bulurlar. Hakkında konuşacak çok daha iyi malzemeleri vardır. Hem zaten insanların ilgisini onlar çekerler.
3. Duygularını asla bastırmazlar. Kendine güvenen kadın, duygularını karşısındakine aktarma konusunda da kusursuzdur. Ne istediğini, ne hissettiğini çok iyi bilir.
4. Düzenli hayat yaşama konusunda üzerlerine yoktur. Onların hayatında her şeyin bir düzeni vardır çünkü, planlanmıştır, iyi organize edilmiştir. Uyku düzene, beslenme düzeni, çalışma düzeni...
5. Yeteneklerinden şüphe etmezler. İstedikleri her şeyi başarabileceklerine o kadar inanırlar ki, sadece bu inançla bile yola erken çıkarlar ve ne olursa olsun sonunda mutlaka istediklerini elde ederler. Çünkü onlar yaparlar! Gerçekten istiyorlarsa yaparlar!
6. Zamanlarını kontrol edemedikleri şeyler için endişe duyarak harcamazlar. Düzeltebilecekleri şeyleri düzeltmek için girişimde bulunurlar. Aptalca şeyleri kafaya takmak, bunlara stres olmak onların işi değildir. Zaten umurlarında olmaz.
7. Kusurlarını önemsemezler. Bunlarla yüzleşebilecek kadar güven dolurdurlar çünkü. İlk iyi izlenimin çok önemli olduğunu bilirler ama iyi zamanın da ne kadar önemli olduğunun farkındadırlar. Ve işte bu yüzden makyajsız ya da salaş bir kıyafetle olmak onlar için normaldir.
8. Kendilerini değersiz hissetmezler. İyi şeyleri hak ettiklerini bilirler.
9. İçgüdülerini göz ardı etmezler. Kötü bir his, onlar için her zaman uyarıcıdır. İç seslerini daima kulak verirler ve ona güvenirler.
10. Hiçbir şeyi kişisel olarak algılamazlar. Eğer düşünceniz buysa, o, sizin düşüncenizdir. Farklı bir fikre sahipseniz, o fikre de önem verirler. Ama yine de kendi düşüncelerini uygularlar. Bu, sizi daha az sevdikleri anlamına gelmez.
11. Kendilerini başkalarıyla kıyaslamazlar. Sosyal medyada gördükleri o 'diğer hayatlar', yetersiz hissetmelerine neden olmaz.

12. Başkalarının mutlulukları onları rahatsız etmez. Çünkü onlar zaten bu hayatta yeterince mutludurlar. Diğer insanların başarılarını, kendilerine ilham kaynağı olarak görürler. Kıskançlıkları yoktur.
13. Amaçlarını sorgulamazlar. Güçlerini bilirler, kendilerini hep olumlu olabilecek bir pozisyona koyarlar. Güçlerini kaybedecekleri bir şeyin içinde yer almazlar.
Alıntı..

__________________
Herşey yoLunda.. Ben Hariç..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Temmuz 2019, 23:03   #2
Çevrimdışı
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kendine güvenen kadının yapmayacağı 13 şey




Bak bak şunu yapmayan kendine güvenen kadınnnn heaaa nerde söyleyinnnnn onuuu görmek istiyorummmm

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
kadın, Özgüven


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendine Güvenen Erkeğin Kokusu Liaaa Ah Erkekler 0 19 Mayıs 2012 13:35
Kendine güvenen güzel: Kate Middleton! Kalemzede Haber Arşivi 0 18 Mayıs 2012 23:04
Kendine Güvenen Çocuk Yetiştirmeyin Ecrin Sağlık Köşesi 0 17 Ağustos 2011 13:27
Kendine Eş Arayan Kadının İnternetteki yazısı - Yatırım Uzmanının Cevabı :) Perius Komedi ve Mizah 2 11 Mayıs 2011 01:17
kendine güvenen gelsin :))) sevecen_06 Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 1 15 Aralık 2008 20:27