IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2021, 20:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte 7 Önemli İlişki Tüyosu..




İşte 7 Önemli İlişki Tüyosu...
1- İletişim içinde olduğunuz erkeğin gözlerinin içine bakın böylece daha samimi ve daha dürüst bir sohbet sağlayacaksınız. Ayrıca bir kişinin bakışları size her şeyi anlatır. Örneğin; eğer sol üst tarafa bakıyorsa bir şeyler hatırlamaya çalışıyor, sağ alt köşe ise geçmişi düşündüğünü yansıtır. Eğer sizinle konuşurken gözlerini açarak yada kaçırarak konuşuyorsa bu karşımızdaki kişinin yalan söylediği anlamını taşır. Gözlerini sürekli etrafta gezdiriyorsa sıkılmış ve artık sizi dinlemiyor demektir.

2- Size soru sorduğunda cevap verin ve siz de ona bir soru yöneltin. Sizin sorduğunuz soruya düşünmeden yanıt veriyorsa karşınızdaki insan dürüst. Lakin düşünüyorsa sakladığı bir şeyler olduğunu bilin. Tabi bu sorduğunuz soruya görede değişir eğer geçmiş zamandan veya ikilemde kalabileceği bir soru sorduysanız düşünmesi gayet normal. Önemli olan cevap verirken gözlerinize direkt bakabilmesi ve tereddüt etmemesidir.

3- Hoşlandığınız kişi yanınızdayken başka şeylerle ya da başka insanlarla ilgilenmeyin. Eğer ona uzak davranıp başkalarıyla ilgilenirseniz, ondan hoşlanmadığınız izlenimine kapılabilir. Aynı durum sizin içinde geçerli, kalabalık bir ortamda size olan tavırları size karşı hislerinin bir belirtisidir.

4- Kendinizi çok öne çıkartmak istemiyor olabilirsiniz ancak sürekli ilk mesajı veya arayı ondan beklememelisiniz. Çünkü aynı şekilde o da kendisini ortaya atmak istemiyor olabilir. Önemli olan ortayı bulmak olacaktır. Ne sürekli siz iletişime geçmeye çalışın ne de ondan bekleyin...

5- Onu dışarıya sinemaya, yemeğe ya da bir cafeye davet edin. Hesap geldiğinde ise ona ''yardımcı olabilir miyim'' diye sorun. Bu şekilde sizinde bir birey olduğunuzu çok daha iyi fark ederek size daha fazla saygı duyacaktır.

6- En baştan fazla samimi olmaktan kaçının, o yanınızdayken argo kelimelerden ve aşırı rahat davranışlardan kaçının ve onunda yapmasına izin vermeyin. Böylelikle ilişkiye başladığınızda hala birbiriniz hakkında bilmediğiniz ve sizi heyecanlandıracak durumlara yer ayırmış olacaksınız.

7- Bir ilişkiye başlamadan önceki konuşma dönemi düzgün bir ilişki için oldukça önemli bir dönemdir. Sağlam bir temel atmaya bu dönemde başlarsınız. Ciddi konuları ve rahatsızlıklarınızı dile getirmekten çekinmeyin. Ancak bu sürekli şikayet etmek anlamına gelmiyor. İlişkiye başlamadan önce bitmesini istemiyorsanız, gereksiz tartışmalardan ve şikayet etmelerden uzak durun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
işte 7 önemli ilişki tüyosu..


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlişki Durumu Karışık Olanlara Çözüm: İlişki Koçları Sarya Kişisel Gelişim 0 13 Ocak 2021 15:11
İşte beynin en önemli gıdası SaNaLStaR Sağlık Köşesi 0 05 Mayıs 2018 14:59
Çok mu Şey İstiyoruz? İşte Aradığım İlişki Dedirten Şeker mi Şeker 15 Çift Nogitsune Komik Gif & Resim & Caps 2 19 Ocak 2016 16:12
Tek Gecelik İlişki Tüyosu Sue Ah Erkekler 8 22 Temmuz 2012 14:08
İşte mutluluğun 7 önemli sırrı Gravity Serbest Kürsü 3 30 Mayıs 2009 12:05