IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2021, 11:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kıskanç Kadınların Sergiledikleri 10 Garip Davranış




Kadınlar kıskanç mıdır? sorusunun net bir cevabı yok.
Ancak kadınlar kıskandıklarında benzer davranışlar segileyebilirler. Kadınlar kıskanınca, tıpkı erkekler gibi sonradan utanacakları şeyler yapabilir. Ancak kıskanan kadınların ve erkeklerin kıskandıklarında yaptıklarını izlemek bazen can sıkıcı olabildiği gibi eğlenceli de olabilir. İşte kıskanç kadınların sergiledikleri 10 garip davranış!



Yalan söylerler

Kadınlar duygularını saklamakta aslında çok iyidirler ve erkeklerin kadınların neden böyle davrandıkları konusunda fikirleri yok. Bir kadın kıskançlık krizindeyse çok basit sorularınıza inanılmaz cevaplar alabilirsiniz. Gereksiz yalanlarla kıskandıklarını saklamaya çalışabilirler.



Bir anda ruh halleri değişir
Başka bir kadınla flört ettiğinizde yanınızdaki kadının davranışlarının nasıl değiştiğine inanamazsınız. Kadınların ruh hali erkeklere göre genellikle daha hızlı değişir ama özellikleri kıskançlık krizine girmişlerse durum daha garipleşir.



Arkadaşlarından sizi stalklamalarını isterler
Kendilerinin stalklamasındansa arkadaşlarının stalklaması daha güvenlidir çünkü Instagram hikayelerini açtığını görmenizi istemezler. Bu nedenle nerelere gidiyorsunuz kimlerle takılıyorsunuz görmek için arkadaşlarından rica ederler.



Görmezden gelirler
Eğer bir gün önce kalabalık bir arkadaş grubuyla fotoğraf paylaştıysanız ya da uzun zamandır ona yazmıyorsanız, size selam vermeden geçmeyen insan bir baksanız yüzünüze bile bakmaz olur. Mümkün olduğunca siz yokmuşsunuz gibi davranırlar.



Başka erkeklerle flört ederler
Eğer sizin onu fark etmediğinizi düşünüyorsa dikkatinizi çekmek için başka yolları denemeye başlarlar. Bu yolla sizi dener, acaba önemsiyor musunuz, onun başkalarıyla flört ettiğini gördükten sonra mesaj atıyor musunuz bunu görmeye çalışırlar.



Başka erkeklerden bahsederler
Sizin yanınızda durup dururken başka erkeklerden bahsetmeye başlıyorlarsa kıskandığına şüpheniz olmasın. Kadınlar kıskandıklarında, erkeklerin de kıskanması için özel çaba gösteririler.


Çok meşgulmüş gibi davranırlar
Siz başka kadınlarla iletişim halindeyken, onlar da 'boşta değilmiş' gibi görünmek için ellerine telefonu alırlar ve meşgulmüş gibi görünmeye çalışırlar. Ancak genellikle sosyal medya hesaplarını baştan sona tararlar.


Durup dururken kahkaha atarlar
Kadınlar duygularını gizlemek konusunda aslında erkeklerden iyidir. Sizi önemsemediğini ve keyfinin yerinde olduğunu göstermek için sık sık yüksek perdeden güler, kıskançlığın neden olabileceği asık suratlarını gizlemeye çalışırlar.


Fazla temas ederler
Hangi kadın partnerinin etrafında diğer kadınların dolaşmasından hoşnut olur ki? Kadınlar da tıpkı bazı kediler gibi alanlarını belirler, oraya diğer dişilerin girmesine izin vermezler. Bu nedenle genellikle kolunuza sıkı sıkı girer sık sık öpücük kondururlar.


Sahte hesap açarlar
Bazen paronayak davranışlar sergiler ve erkek arkadaşlarının sosyal medya hesaplarının incik cıncığına kadar araştırırlar. Ancak yanlışlıkla aylar öncesinden kalan bir fotoğrafı beğenmemek için sahte bir hesap açar işlerini onunla görürler.

Kaynak : Posta

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kıskançkadınlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıskanç Mısınız ? Sır IF Anketler 59 31 Ocak 2024 12:24
Kıskanç Mısın ? Sır IF Ekstra 18 03 Aralık 2021 18:41
Sadece kadınların anlayabileceği 15 garip durum! Size de çok tanıdık gelecek Sanem Ah Kadınlar 3 27 Kasım 2018 23:46