IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aile Evlilik ve Çocuklar (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/)
-   -   Annelere ücretsiz kitap kampanyası! (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/355978-annelere-ucretsiz-kitap-kampanyasi.html)

Dilara 22 Eylül 2010 06:28

Annelere ücretsiz kitap kampanyası!
 
Boyut Yayıncılık tarafından 2–5 yaş çocuğu olan anne, babalar için muhteşem bir kampanya yürütülüyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kampanya kapsamında Pediatrik Nörolog Prof.Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in “Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin” adlı son kitabı herkesin evine ücretsiz gönderiliyor.
Tüm Türkiye’yi kapsayan bu büyük okul öncesi eğitim kampanyası ile talep eden herkes, kitapçılarda satış fiyatı 22,90 TL olan kitaba sahip olabilecek. 2–5 yaş arası çocuğu, torunu, yeğeni… olan herkesin büyük ilgi gösterdiği kampanya’nın kitap gönderimi konusunda herhangi bir limiti yok, 1 Ekim 2010 tarihine kadar isteyen herkes “Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin” kitabına ücretsiz sahip olabilecek.
Günümüzde artık çocukların okul hayatlarında başarılı olması büyük önem taşıyor, hatta mutlulukla özdeşleştiriliyor. Bunun için onların eğitimine daha güvenle başlamalarını sağlamak çok önemli. Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in son eseri olan bu kitapta yer alan eğlenceli testlerle anne, babalar, meslek seçimini etkileyen ‘yetenek’, ‘beceri’ ve ‘ilgi’ alanlarını belirleyerek okul öncesi çocuğunun hem yeteneklerini teşvik edebilecek hem de yeteneksiz olduğu alanlarda gelişmesine destek verme fırsatı yakalayacaklar.
Kitabı temin etmek için iki yol var. Boyut'un 0212 440 1 440 numaralı çağrı merkezi aranarak ya da anaokuludergisi.com adresinde yer alan talep formu doldurularak kitap ücretsiz olarak talep edilebilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net