IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aile Evlilik ve Çocuklar (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/)
-   -   Oyun hamuru tarifi: (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/368880-oyun-hamuru-tarifi.html)

pyracantha 04 Aralık 2010 20:28

Oyun hamuru tarifi:
 
Bir çay fincanı un[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarım çay fincanı tuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1.5 çorba kaşığı sıvı yağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gıda boyası gereken malzemeler.

Un ve tuzu orta büyüklükteki bir tavaya koyup içine yağı dökün. Eski bir tahta kaşıkla karıştırın. Karıştırmayı sürdürerek yavaş yavaş suyu ekleyin. Malzeme kıvam kazanıncaya kadar karıştırın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bütün hamur topaklarının dağılmasını sağlayın. Birkaç damla gıda boyası ekleyin. Tavayı ateşe koyup karışımı hafifçe ısıtın. Koyulaşıncaya kadar sürekli karıştırın. Ateşten aldıktan sonra soğumaya bırakın. Hamur gevşek oduysa biraz un[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] set olduysa biraz sıvı yağ ekleyerek tekrar yoğurun.

İşte bu kadar!

Bu hamur buzdolabında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hava geçirmeyen bir kapta üç ay kadar saklanabiliyor. Ayrıca ‘sanat yapıt’larınızı saklamak niyetindeyseniz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 derece fırında kalınlığına göre 6-10-20 dakika kadar pişirmeniz gerekiyor. Benim gibi ispirtolu kalem değil de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalın afiş boyaları kullanmanız ve daha sonra oje gibi bir cilayla sabitlemeniz öneriliyor.

Fil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] roket[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardan adam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kül tablası[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kedi ya da salyangoz... Her şey sizin ve küçük fıstığınızın keyfine kalmış.Ayrıca oyun hamurunun küçük kas gelişimine faydalarınıda unutmayalım...sevgiler...


Alıntıdır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net