IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Şubat 2012, 20:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En İyi Çocuk Gelişimi Kitapları




Çocuk nöroloğu Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in çocuk gelişimiyle ilgili kitaplarından mutlaka edinin! Anne İş'te, Çocuklarla Doğru İletişim her annenin okuması gereken kitaplar.
Bebeğiniz için en iyi gelişim kitaplarını, mutlaka sahip olunması gereken çocuk gelişimi rehberlerini merak mı ediyorsunuz? O zaman Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in Boyut Yayınları’ndan çıkmış olan kitapları kütüphanenizde yerini mutlaka almalı. Pudra.com olarak sizler için kitapların detaylarını araştırdık. Satın almak için boyutstore web sitesini tıklayabilirsiniz.

Çöp Çocuk

Çocuk resimlerinin çocuk nöroloğudan yorumları… Resimlerdeki evrensel figürler yardımıyla çocuk dünyasının ipuçları… Dr. Sabiha Paktuna Keskin, hekimlik hayatı boyunca karşılaştığı, tanıştığı, tedavi ettiği çocukların resimlerini yorumlarken, onların duygu ve düşün dünyalarına ayna tutuyor.

Çocuk çizgilerini nasıl yorumlamalı? Çocuklar kendi iç dünyalarını çizgilerle mi ifade ediyor? Çocuk dünyasındaki gelişim ve değişimler çizgilerinden izlenebilir mi? Çocukların evrensel figürleri nelerdir?

Boyut Yayıncılık
2003, 240 sayfa
Fiyatı: 18,90 TL

Anne İş'te
Çalışan anneler ve çocukları için… Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in tüm bilgi birikimini okuyucularıyla paylaştığı Çöp Çocuk Serisi “Anne İş’te” adlı kitapla devam ediyor.

Kitap, çalışan annenin çocuğu ile kaliteli zaman geçirebilmesine, ondan ayrı kaldığı zamanları hiç ayrılmamışçasına yaşamasına yardımcı olmaya çalışıyor.

Büyük bir ustalıkla kaleme alınan “Anne İş’te” çocuklarını tanımak, neyi neden yaptığını anlamak isteyen anne babalar için yanlarından ayıramayacakları bir başvuru kaynağı…
Boyut Yayıncılık
2007, 120 sayfa
Fiyatı: 18,90 TL

Çocuklarla Doğru İletişim
Çocuklarla doğru iletişim kurmak aile içi mutluluğun temelidir. "Çocuklarla Doğru İletişim" kitabı mutlu bir yuvaya, mutlu bir çocuğa sahip olmak isteyen anne ve babalar için çok önemli bir başvuru kaynağı...

Aile ve çocuk arasında köprü oluşturmayı amaçlayan "Çocuklarla Doğru İletişim" kitabı, çocuğun davranış dilini aileye tercüme ediyor, çocuğun anlaşılmasını kolaylaştırırken yanlış anlaşılmasının önüne geçmeye çalışıyor. Aile-çocuk ilişkisinde yılların heba edilmesini önlemeyi misyon edinen kitap, yetişkin davranışlarına da ayna tutmayı ihmal etmiyor.
Boyut Yayıncılık
2005, 112 sayfa
Fiyatı: 18,90 TL

Bana Seni Anlat Anne
Bu küçük anı defteri, size annenizi gözden kaçırdığınız yönleri ile gelecek kuşaklara bırakılacak hoş bir armağan...

Doç. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’den, daha önce benzerini görmediğiniz bir anı defteri. 365 gün, 365 anı... Küçük anı defterleri annenizin gözden kaçırdığınız yönlerini hatırlatacak. Onları daha çok anlayacak, daha yakından tanıyacaksınız. Sayfalar yazıldıkça annenizin hiç bilmediğiniz yönlerini öğrenecek, birbirinden ilginç sorular sayesinde, onları daha iyi tanıyıp birbirinize yakınlaşacaksınız.

Boyut Yayıncılık
2003, 320 sayfa
Fiyatı: 6,90 TL

Bana Seni Anlat Baba
Babamız en değerli varlığımızdır. Bu defter sayesinde babanız hakkında her gün bilmediğiniz yeni bir şey öğreneceksiniz. 1 yıl sonunda 365 anı sahibi olacaksınız. Sorduğunuz her soru sizi babanız hakkında yeni bir bilgiye ulaştıracak. Artık onu daha çok anlayacak, ona daha çok yakınlaşacaksınız. Gelecek nesile aktarılacak değerli bir armağan olarak bırakacaksınız.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cocuk, iyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Origaminin Çocuk Gelişimi Üzerindeki Yararları Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 19 Ocak 2012 23:03
Çocuk Gelişimi - Yuvaya Hazırlık Lucifer Çocuk Sağlığı 0 05 Aralık 2011 03:20
Tiyatronun Çocuk Gelişimi Üzerindeki Etkileri YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 13 Ocak 2010 03:02