IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aile Evlilik ve Çocuklar (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/)
-   -   Nikah Tarihi Hakkında Öneriler (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/453811-nikah-tarihi-hakkinda-oneriler.html)

Liaaa 17 Şubat 2012 11:56

Nikah Tarihi Hakkında Öneriler
 
Nikah , evliliğin resmi olarak başlangıcı anlamına gelen törendir. Nikah memuru meşhur olan hastalıkta ve sağlıkta , gençlikte ve yaşlılıkta gibi sözlerin ardından eşlerden aldığı evet yanıtıyla eşleri evlendirir.Nikahın gerçekleştirildiği gün çiftlerin evlendiği yani evlilik yıldönümleridir.

Evlilik yıldönümlerini hafızalara kazımak için her yıl binlerce çift takvimlerde hatırda kolay kalıcı birçok gün hesaplamakta ve bu günleri alabilmek için aylar öncesinden evlendirme dairelerine başvuru yapmaktadır.Eğer unutkan olduğunu düşündüğünüz bir eşiniz varsa veya evlilik yıldönümü nüzü kimsenin unutmasını istemiyorsanız bu özel tarihler tam size göre.

Basitçe 2011 yılı için bazı tarihleri bulmak çok zor değil. Yapmanız gereken takvimi biraz incelemek. Bu özel günlerden bazılarını yazacak olursak

9.10.11 ( ekim ayının 9.günü )
11.11.11 ( kasım ayının 11. Günü )
7.9.11 ( eylül ayının 7. Günü )
Şeklinde sıralanabilir.

Bu günleri almak istiyorsanız aylar öncesinden başvurmalısınız zira binlerce kişi bu günleri şimdiden planlamakta.Nikah tarihi elbette önemlidir fakat önemli olan asıl konu ise sizin eşinizle yaşadığınız sevgidir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net