IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Liaaa

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2012, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
10 Adımda Romantizm 'Tavan' Yapsın




10 adımda romantizm 'tavan' yapsın!


İlişkinizdeki monotonluktan sıkıldıysanız size, sevgiliniz veya eşinizle aranızdaki romantizmi artırmak için harika 10 öneri hazırladık. Korkmayın, artık ilişkiniz daha dinamik, heyecanlı ve çok romantik olacak!

Güne kahvaltı süprizi ile başlayın!


Sevgiliniz uyurken yatağa getirdiğiniz kahvaltı tepsisi hem sabahı hem de gününüzü güzelleştirir.

En sevdiği yemeği yaparak onu mutlu edin!



En sevdiği yemek ya da sevgilinizi aşka getirecek tatlı… Akşam işten geldiğinde kendisi için mutfakta hummalı bir çalışma olduğunu görmesi sevgilinizi mutlu edecektir. Hem zaten atalarımız boşuna kalbe giden yolun mideden geçtiğini söylememiş.


Seksi olun!


Partnerinizin içini gıcıklatacak iç çamaşırlarının romantik bir gecenin ön koşulu olduğu malum. Ancak bunu yaparken rahat edeceğiniz çamaşırlar giymeniz de önemli. Zira üzerinizde iyi durmayan bir giysi, kendinize güveninizi engelleyecektir. Bu da sevgilinize olumsuz yansıyabilir.


Heyecanı arttırın!


İlişkinize erotik derinlikler katın. Bu ilişkinizdeki heyecanı da artıracaktır. Seksüel çekiciliğinizi artırmanız da sevgilinizi istediğiniz kıvama getirmekte size yardımcı olabilir. İlişki esnasında sevgilinizin kulağına onu mutlu edecek sözler fısıldamanız ya da yeniliklere açık olmanız seks hayatınızı farklı bir boyuta taşıyabilir.

'Seni Seviyorum' demek zor değil!


Uzmanlara göre pek çok romantik hareket iki kelimeye eşdeğer: Seni seviyorum. Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemeniz romantizminizi 365 güne yayacaktır.



Tutkulu bir öpücük her şeyi değiştirir!


Minik ve masum bir öpücüğü tutkulu bir öpüşmeye dönüştürün. Öpüştükten sonra sevgilinizle aranızda oluşan cinsel çekimi sürdürün. Asla ama asla tutkulu bir öpücükten sonra gündemi değiştirecek başka bir konuya yelken açmayın.


Onun hayatını kolaylaştırın!


Malum zamanla yarışıyoruz ve pek çok şeyle aynı anda baş etmeye çalışıyoruz. Bu nedenle sevgilinize zaman hediye etmek çok kıymetli olabilir. Nasıl mı? Sevgilinizin yapması gereken bir işi siz halledebilirsiniz ya da her hafta birlikte yaptığınız ev işlerini o hafta tek başınıza yapın. Böylece yoğun çalışan sevgiliniz kısıtlı zamanını sizinle birlikte geçirmekten yana kullanabilir.

Unutmayın gelecek sefere sevgiliniz de sizin için bir şeyler yapacaktır.



İlişkinizde monotonluğa yer vermeyin!


Spontane programlar hazırlayıp, minik sürprizlerle sevgilinizi şaşırtabilirsiniz. Hep önünden geçtiği şık restoranda sürpriz bir akşam yemeği ya da gece seansı için sinema biletleri…

Bir diğer alternatifiniz ise evde oturup dizi izlemektense birlikte tango, fotoğrafçılık gibi kurslara gidip dışarıda eğlenceli vakit geçirmek.


Küçük bir çanta, uzun yollar!


Birlikte şehir dışı kaçamakları yapıp, romantizm yaşayabilirsiniz. Atlayın arabaya Sapanca’ya gidin ya da İstanbul’daki cennet Polenezköy’de unutulmaz bir hafta sonu yaşayın. Bütçeniz el veriyorsa Paris’e uzanabilir, sevgilinizle iki günlük romantik bir rüyaya dalabilirsiniz.


Romantik anlar yaratmak sizin elinizde!


Romantik bir dağ oteli ya da unutulmaz bir akşam yemeği rutinleriniz arasına girdiyse bizim önerimiz alışılmış, minik, romantik anlar: " Seni seviyorum" yazılı bir not ya da " Sana aşığım çünkü..." diye sıraladığınız 100 maddelik bir yazı yazabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
10, adımda, romantizm, tavan, yapsın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Takside Romantizm Tavan Yaptı! Rüzgar Haber Arşivi 0 03 Ocak 2012 23:35
Romantizm Ecrin Türk Dili ve Edebiyatı 0 03 Mayıs 2011 13:49
Romantizm YapraK Felsefe 0 30 Mart 2009 20:41
Romantizm :) ReLaX Fotoğraf Kulübü 7 10 Kasım 2005 10:18