IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2012, 14:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İhanete Uğrayan Kendisini Aldatan Kişiyle Nasıl Yüzleşecek




aldatan erkeklere nasıl davranmalı - kadın aldatılırsa nasıl davranmalı - erkekler neden aldatır - aldatılan kadın - erkek aldatırsa kadın nasıl davranmalı - erkekler ne zaman aldatır - aldatan kişiyle yüzleşme







İhanete uğrayan, kendisini aldatan kişiyle nasıl yüzleşecek?



Önce 10′a kadar sayıp derin nefes alın. Ne yapacağınızı planlamadan onun karşısına çıkarsanız sadece kendinizi üzersiniz. Bir kere ihanet yüzleşmesinden sonra atacağmız adımı iyi tespit etmelisiniz. Onun yüzüne gerçekleri haykırdıktan sonra terk edecek misiniz? Ya da oturup sakin sakin onun size vereceği cevapları mı dinleyeceksiniz? Sizden özür dilemesini mi bekleyeceksiniz? Bunların hepsini düşünmeniz gerekiyor. Bir kez yüzleştikten sonra geri dönüşü olmayan bir yola gireceğinizi hiç unutmayın. O yüzleşme anından sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Buna ruhen hazır olmalısınız. Karşınızdaki insan elbette bir takım bahaneler sunacaktır size. Ya da yalanlamaya çalışacaktır. Bu yüzden kanıtlarınız çok sağlam olmalı. Kulaktan dolma bilgilerle, dedikodularla ihanet yüzleşmesi yapılmaz.



Hazır hissetmiyorsanız, erteleyin!



Böyle bir yüzleşmeye kendinizi hazır hissetmiyorsanız birkaç gün erteleyin. Ama elbette sevgilinize aranızda bir sorun olduğunu ve bunu çok yakında konuşacağınızı söyleyin. Bu sürede de kendinizi dinleyin. Yapmak istediğiniz şeyin ne olduğuna karar verin. Daha önceki ilişkinizde de aldatıldıysanız bir ikinciyi atlatmanın çok zor olacağını sakın unutmayın. Bazı insanlar, ayrıldıkları zaman çekecekleri acıyı düşünüp ihanete uğrasalar da bununla yüzleşmezler. Aslında bu yanlış bir davranış şeklidir. Çünkü sevgilisi “Nasıl olsa anlamıyor” diyerek aldatmaya devam edecek ve acısını katlayacaktır. Yüzleşerek aptal olmadığınızı gösterirsiniz. Sizi aptal yerine koymasını engellersiniz. İhanet sineye çekilecek bir şey değildir.



Bir kez aldatan yeniden aldatır mı?



Kişi aldatmanın sonucunda acı çekmiş, gerçekten pişman olmuş, büyük kayıplar yaşamışsa, bir daha aldatma olasılığı düşüktür. Çünkü yaşadığı deneyim çok ağırdır. Bunu bir daha kaldıramaz. Aldatan kişinin pişman olup olmadığını nasıl anlayacağız? Bu öyle hemen anlaşılacak bir şey değildir. Uzun süre gözlemek durumundayız. Davranışlarım, yaklaşımını, sözlerini tartmak zorundayız. Pişmanlığı yaşamının her alanına yayabiliyorsa bunu zaten anlarsınız. Ama “Dostlar alışverişte görsün” misali bir pişmanlık söz konusuysa bunu da zamanla anlarsınız.





Aldatmanın bir cazibesinin olduğu gerçek. Aldatmayı alışkanlık haline getirenler de vardır. Yani aldatmadan duramayanlar. Bu tür insanlar affettiğiniz zaman sizi yine aldatacaktır. Aslında benim önerim şu: Bu tamamen size kalmış bir şey. Kendi yüreğinizin sesine kulak verin. Aldatmayacağına inanıyorsanız buyurun devam edin. Ama şüpheleriniz varsa hiç başlamayın.


Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldatan, ihanete, kendisini, kişiyle, nasıl, uğrayan, İhanete, yüzleşecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aldatan Erkek Nasıl Yakalanır? Süslü Ah Kadınlar 1 28 Şubat 2009 03:22
Baskıcı Takıntılı Kişiyle Nasıl Yaşanır? Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 25 Haziran 2008 13:30
radyoda kocasının kendisini nasıl aldattıgını anlattı mutlaka dinleyin :D paradise Komedi ve Mizah 2 24 Nisan 2008 18:42