IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2012, 15:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bekarlığa Veda Partileri İçin Öneriler




Düğün öncesinde biraz eğlenip doyasıya kahkaha atacağınız bir geceye ne dersiniz? Hürriyet Aile Parti Dünyası Yazarı Gaye Özbal, hem parti için yapabileceğiniz hazırlıkları sıraladı hem de o gecede arkadaşlarınıza verebileceğiniz özel hediye önerilerinde bulundu.

Geleneksel kına gecesi olarak da adlandırılan gelinin veya damadın bir arkadaşı ya da ailelerce düzenlenen bekarlığa veda partileri artık düğün öncesi kutlanması geleneksel hale gelmiş durumda. Tüm o heyecanlı koşuşturmalardan, gerek ev hazırlığı gerekse düğün, gelinlik, davetiye hazırlıklarından yorulan gelinin ve damadın gerçekten de stres atmak için böyle bir parti düzenlemeye ihtiyacı var.



Parti için ne gibi hazırlıklar yapabilirsiniz?

• Bekarlığa veda partileri düzenlemek için genellikle müzikli, eğlenceli mekanlar tercih ediliyor ama siz dilerseniz partinizi evinizde de kutlayabilirsiniz.

• Evde veya dış mekanlarda düzenlenecek partiler için pek çok çeşit üründen faydalanabilirsiniz. Gelin temalı bardaklar, tabaklar, peçeteler, arkadaşlarınızı şaşırtmak için neredeyse insan boyunda olan ve hava akımı ile yürüyen gelin damat balonları , temaya uygun fenerler, yüzük ve kalp desenli masa dekoru konfetiler, canlı çiçekler... Bunların hepsinden faydalanabilirsiniz.

• Düzenleyeceğiniz partinin renklerine karar vermelisiniz. Örneğin tüm mekanda siyah-beyaz renklerden veya tamamen soft renklerden oluşan dekor malzemeleri kullanabilirsiniz.

• Partiyi vereceğiniz mekanda hazır bir menü üzerinden anlaşmanızı yaptıysanız bile bu menüyü gelin –damat temalı kurabiyeler, yine üzerinde fotoğrafınızın olacağı şekerlikler, kalpli kanepeler, kalpli cup cakeler ile renklendirmeniz mümkün.

• Tabii bekarlığa veda partinizde ikram edeceğiniz pastayı da unutmamalısınız, günümüzde bu tarz partiler için özel şeker hamurundan hazırlanan tekli pastalar da tercih edilebiliyor. Örneğin kalp şeklinde veya üzerinde bir çift alyans bulunan, üzerinde isimlerinizin baş harfleri ile hazırlanmış tekli pastalardan ısmarlayabilirsiniz. Böylelikle kişi sayısına göre herkese 1 adet pasta ısmarlamış olacaksınız.

• Bekarlığa veda partilerinde mutlaka iyi bir müzik seçimi yapmalısınız hatta bir DJ hizmetinden faydalanabilirsiniz. Eğlencenin ve müziğin bol olduğu partiler en unutulmaz olanlarıdır.

Konuklara partide dağıtabileceğiniz küçük ama özel hediyeler

Bekarlığa veda partilerinde artık tüm katılımcılara özel hediyeler dağıtılmakta. Siz de gelin adayının da parti süresince takacağı gelin duvakları, renkli parti gözlükleri, jartiyerler, kokulu sabunlar, minik makyaj çantaları, üzerinde gelin ve damadın resminin olduğu fotoğraf -----ü, ışıklı rozetler, makyaj malzemeleri, ojeler dağıtabilirsiniz. Ayrıca üzerinde damadın resminin olduğu maskeler de hazırlatıp partiye katılan arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Ama tabii tüm bunlarla birlikte süslü kına keseleri de hazırlayıp arkadaşlarınızı sevindirebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
bekârlığa, veda, Öneriler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Depresyon İçin Öneriler YapraK Ruh Sağlığı 0 28 Eylül 2009 20:52