IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Violent
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2012, 10:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bebeğe "Hoşgeldin" Partisinde Neler yapmanız gerekiyor?




Bebeğe "Hoşgeldin" Partisi


Anne adayını rahatlatmak ve bebeğin gelişini kutlamak için düzenlenen keyifli bir organizasyon, 'hoşgeldin partisi' yanibaby shower.

Eğer bir yakınınız, arkadaşınız veya ailenizden biri için baby shower düzenlemeyi planlıyorsanız. Mutlaka makalemizdeki maddeleri gözden geçirmelisiniz.

Bebeğe hoşgeldin partisi belkide de en keyifli organizasyonlardan biri. Ancak bir anne adayı olarak bu organizasyonu tek başınıza organize etmek hamileliğinizin bu aylarında sizi zorlayabilir. Bu nedenle mutlaka yakın bir arkadaşınızdan bu konuda yardım almalısınız.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Neler yapmanız gerekiyor ?
Gün:
Baby shower genellikle doğuma 6 hafta kala yapılır. Bazen anne adayları bebeklerinin cinsiyetlerini doğum sonrasında öğrenmek istediklerinden bu kutlamayı doğum sonrasına da bırakabiliyorlar. Günü yakınlarınızın çalışma durumlarına göre hafta sonuna da ayarlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bir başka konu da günü doktor randevularınıza göre ayarlamaktır.

Mekan:
Hoşgeldin partisini evinizde yapabilirsiniz. Ama evde yapmak istemiyorsanız katılacak kişilere uygunluğunu düşünerek bir yer seçin. Tabi böyle bir organizasyonda kendi durumunuzu da düşünmeniz gerekiyor. Bu nedenle evinize yakın bir yer seçebilirsiniz. Mekanı belirlerken kaç kişinin katılacağını düşünerek seçim yapın.

Bütçe:
Bebeğiniz doğduğunda masraflarınızın daha da artacağını göz önünde bulundurarak bu organizasyonu belirli bir bütçenin içinde tutmaya çalışın. Yapacağınız harcama konusunda gerçekçi olun. Bütçeyi planlarken ikram, süsleme, davetiye gibi konuları da hesaba katmayı unutmayın.

Davetli Listesi:
Eğer bu partiden anne adayının haberi yoksa ve ona sürpriz yapılacaksa, partiyi planlanacak kişi, baba adayından destek alabilir. Davetli listesi genelde yakın arkadaşlar ve aileyi kapsar. Onlara adres, telefon ve e-mail yoluyla ulaşıp davet edebilirsiniz. Karar verilecek bir konuda bu partinin sadece bir kızlar partisi mi yoksa çift oalrak mı gelineceğidir. Davetlilrinizi buna göre çağırabilirsiniz.

Konsept:
Bu partinin eğlenceli olması gerektiğini unutmayın. Bu yüzden ilk önce bir konsept belirleyin. Yurtdışı kaynaklı internet sitelerinden ya da Türkiye'deki organizasyon firmalarından da fikir alabilirsiniz. Örneğin; bebeğinizin cinsiyetine göre renklerden yola çıkarak bir konsept belirleyebilirsiniz.

Davetiye:
Davetiye bastırmanız şart değil. Daveti telefon veya e-posta yolu ilede yapmanız mümkün. Eğer bir konseptiniz vrasa onunla ilişkili davetiyeler hazırlayabilirsiniz.

Mönü:
Parti gün içinde, öğlenden sonra yapmayı planlıyorsanız o zaman beş çayı tadında geliştirilmiş bir mönü sizin için ideal bir seçim olabilir. Ancak partiniz akşam saatlerinde başlayacaksa kapsamlı mönü tercih edebilirsiniz. Kanepeler, meyve, minik pastalar ile keyifli bir mönü hazırlayabilirsiniz. Partinizin temasına uygun bir pasta yaptırabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Haziran 2012, 13:57   #2
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bebeğe "Hoşgeldin" Partisinde Neler yapmanız gerekiyor?




anneyi bebeğine hazırlamak için güzel birşey aslında. ve her zaman şunun taraftarıyım; bir anne, anne olmayı istemeden çocuk sahibi olmamalı kesinlikle.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bebeğe, gerekiyor, hoşgeldin, neler, partisinde, yapmanız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Neler "aldatma" kapsamına giriyor?" Hayal Aile Evlilik ve Çocuklar 1 05 Nisan 2010 13:22
Hoşgeldin "Hayat." Hesna Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 04 Kasım 2009 15:10
Tekrar koruması "neresinde değişiklik gerekiyor" shardad mIRC Scripting Sorunları 1 04 Kasım 2007 05:51