IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aile Evlilik ve Çocuklar (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/)
-   -   Mutlu Bir Evlilik İçin Eşinizle Mesajlaşın. (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/691510-mutlu-bir-evlilik-icin-esinizle-mesajlasin.html)

SimHa 11 Nisan 2015 14:46

Mutlu Bir Evlilik İçin Eşinizle Mesajlaşın.
 
MUTLU BİR EVLİLİK İÇİN EŞİNİZLE MESAJLAŞIN

Evlilik sorunlarıyla ilgili elimizde bulunan veriler, ülkemizde son yıllarda özellikle büyük kentlerde bilinen sorunlara ve sorunların kaynağına artık teknolojinin de katıldığını kanıtlıyor. Mutsuz ve birbiriyle anlaşamayan evli bir çiftin sorunları üç aşağı beş yukarı iletişimsizlik, şiddet, birbirine değer vermeme, aile büyüklerinin evliliğe müdahale e
tmesi, aldatma, karakter uyumsuzluğu, ekonomik sebepler, eşlerden birinde görülen alkol ve/veya madde kullanımı, cinsel problemler, bakımsızlık... gibi sıralanırken şimdilerde teknolojinin çok ilerlemesiyle birlikte bu sorunlara eşlerden birinin, sahip olunan teknolojik alet veya makineyle eşinin kendisinden daha çok ilgilendiğini hissetmesi de eklendi. En çok da cep telefonu ve internet yüzünden başlayan kavgalar çözümsüzlük yaratıyor.

2003 senesinde evlilik sorunlarıyla başvuran ve profesyonel yardım verdiğim çiftlerin % 27'sinde dinlediğim bu teknolojik aletlerin çiftin arasına girmesi ve çağımızın metresi olmaları sorunu söz konusuydu. Yardımcı olurken bir de bu aletleri beraber kullanmalarını tavsiye ettiğim çiftler üzerinde son derece olumlu sonuçlarla karşılaştım.

Çağımızın en gerekli ve en zevkli işlerinden biri olan teknolojik nimetlerini birlikte kullanırken eşlerin birbirleriyle chat yapması, mesajlaşması evliliklerine çok olumlu yansıyor. Hem birbirleri için bir şeyler yapıyorlar, hem de teknolojiden uzak kalmıyorlar. Birbirlerinin yüzüne karşı söyleyemediklerini de bu sanal ortamlarda açmaları ve tartışmaları sorunlarının çözümünde son derece etkili olmaktadır.

Bu yüzden eşinizi teknolojik aletlere kaptırmamak için siz de bu ortamın içinde yer almalısınız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Feronia 26 Nisan 2015 15:04

Cevap: Mutlu Bir Evlilik İçin Eşinizle Mesajlaşın.
 
sonuna katilmiyorum.. esine istedigini soyliyemiyorsan zaten ortada iletisim sorunu vardir- bunu mesajlarla yada teknoji kullanarak cozmeye calismak mantiksiz bence.. hayat arkadasinla birseyler paylasamiyorsan.. Hayat arkadasin degildir

Run 29 Nisan 2015 05:50

Cevap: Mutlu Bir Evlilik İçin Eşinizle Mesajlaşın.
 
Resmen zirvalik, insanlari diger canlilardan ayiran ozellik konusarak anlasmasi chat yapmakta nedir :) ne oldu acaba telefon, tablet, bilgisayar satislarimi dustu acaba.

the miskin 20 Mayıs 2015 05:47

Cevap: Mutlu Bir Evlilik İçin Eşinizle Mesajlaşın.
 
Suphesiz ki eslerden en hayirlisi en nitelikli onlayn olanidir. Envai cesit chat sitelerinden birinde, esinin nickine sag frameden tiklayip; ozeline "hafta sonu icin film festivalleri-otel ayirttim. Bu gece cikiyoruz" fisiltiligi var. Oh bebek !


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net