IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2019, 10:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir Doktorları Linçten Esnaf Kurtarmış




İzmir'de, Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu ve mesai arkadaşı Dr. Elif Çağlayan'ın eşi Ali Türk'ün 2 hafta önce dövüldükleri olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yoğurtçuoğlu ve Türk'ün darbedildiği anların yer aldığı görüntülerde, çevredeki esnafın, doktorların yardımına koştuğu ve linç edilmekten kurtardığı; ancak daha sonra hastaneye yanaşan kamyonetten inen kişilerce esnafın da saldırıya uğradığı görülüyor.Olay, 29 Mart Cuma günü saat 16.00 sıralarında, Mevlana Mahallesi 29 No'lu Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu'na başvuran B.K. isimli kadın, iddiaya göre, hasta olduğunu söylediği eşi için ilaç yazdırmak istedi. Dr. Yoğurtçuoğlu, hastayı görmeden ilaç yazmasının hukuken mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine kadın, hakaretler yağdırarak, odadan çıktı. Bir süre sonra sağlık merkezine gelen B.K.'nin eşi M.K., doktora saldırarak, vurmaya başladı. M.K. ve yanında bulunan kişinin saldırısı, sağlık merkezindekilerin ve çevredeki lokanta ile eczanede çalışanların müdahalesiyle önlendi. Bu sırada hastanenin önüne yanaşan kamyonetten inen 4 kişilik grubun gelmesiyle M.K. ve arkadaşı, tekrar Yoğurtçuoğlu'na ve esnafa saldırdı. Dr. Yoğurtçuoğlu'nun burnu kırılırken, bu sırada, Dr. Elif Çağlayan'ın yanında bulunan eşi, sosyal bilgiler öğretmeni Ali Türk'ün de kafatasında zedelenme meydana geldi.

TUTUKLANDILAR

Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu ve öğretmen Ali Türk'ün şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis, M.K. dahil 4 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede, savcılık tarafından serbest bırakıldı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün de M.K. ve diğer 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından tekrar gözaltına alınan şüpheliler, 2 Nisan'da sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SALDRIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Çevredeki esnafın doktorları linç edilmekten kurtardığı o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, M.K.'nin, saat 15.43'te hastaneye gelip, Dr. Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu'nun odasına girdiği; ancak içeride kimsenin olmadığını görünce çıktığı, saat 15.47'de gelen Yoğurtçuoğlu'nun odasına tekrar girdiği ve kısa süre sonra da saldırının başladığı görülüyor. Odanın dışına, hastane koridoruna taşan saldırıda Yoğurtçuoğlu, kendisini yumruklardan korumaya çalışırken, mesai arkadaşları da saldırganlara engel olmak için çaba gösteriyor. Bu sırada saldırıda bulunanlardan birinin de suratına yumruk geliyor. M.K. ve yanında bulunan kişi, uzaklaştırılıp, püskürtülüyor; ancak saat 15.51'de, M.K. ve yanındaki kişi, hastanenin önüne yanaşan kamyonetten inen 4 kişiyle birlikte tekrar Yoğurtçuoğlu, Türk ve esnafı darbediyor.

Kaynak: DHA

__________________
Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dha, dokt, izmir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En Çok Hayat Kurtarmış Doktor: Edward Jenner Sır Felsefe 1 06 Nisan 2018 15:12
İzmir’de esnaf ve Suriyeliler arasında gerginlik Lucifer Haber Arşivi 0 13 Mayıs 2015 14:09
Paşaları siyanürden karavana kurtarmış PassioN Haber Arşivi 0 28 Mart 2012 20:40
Cem Özer, Ebru’yu Kurtarmış! Kralice Haber Arşivi 0 05 Aralık 2008 15:05
Kutsal mezarı Atatürk kurtarmış Crips Haber Arşivi 0 09 Ağustos 2008 13:40