IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2020, 21:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Serseri ruhlu adam, daha mı seksi ?




Öncelikle kabullenmeniz gereken bir gerçek var çoğunlukla ilk görü de hissettiğimiz duygular karşımızdaki kişiyi tanıyarak değil daha çok ilkel beynimizin bizi yönetmesi sonucu gerçekleşiyor.
Yani ilk görüşte aşk dediğimiz şey karşımızdakini henüz tam anlamıyla tanımadığımız için pek de öyle sanıldığı gibi aşk değil.
Bu duygu çoğunlukla ilkel beynimizin bizi yöneterek karşımızdaki tohumlarını vermek isteyen karşı cinsinin tohumlarını ekme arzusundan daha fazla bir şey değil.
Serseri ruhlu adamların sürekli jest yapmıyor olmaları da aynı zamanda bizlerde ilgiyi hak ettiğimiz duygusu doğurarak ilişkide challenge yani mücadele, meydan okuma ruhunu tetikliyor ve duygumuza daha sıkı sarılmamızı destekliyor…

Serseri ruhlu adamların kadınları cezbeden özellikleri
Açık sözlü
Kendine güvenen görünümlü
Keskin bakışlı
Vurdumduymaz
Her an gidebilirim ruhlu
Argo konuşma ile cinsel içerikli kelimeler kullanmayı Seven.
İlişki özelinde Hoyrat
Nadir en güzel sözler söyleyen
Sevdiğine fazla belli etmeyen
Cinsel ilişkiye eğilimini belli eden…

Uyumlu sakin adamlar neden ilgimizi çekmiyor

Özellikle gençlik yıllarının bitmesi ve libidomuzun biraz daha yavaşlaması sonucu yavaş yavaş çılgın erkeklerden uzaklaşarak daha Mülayim erkekler ilgimizi çekse de bu durum Aslında serseri ruhlu olarak nitelendirdiğimiz adamların içgüdüsel olarak doğuracağımız çocuğuna sahip çıkamayacağı güdüsüyle Evcimen bir adama yönelmemiz duygusu olabilir mi?
Genellikle Uysal ruhlu adamlarla iletişimimiz belli bir süre sonra onların şefkatli kollarına sanki babaymış gibi algılıyor olmamızdan bizdeki cinsel ilişki isteğini azaltıyor olması en sık rastladığımız sorunlardan biri.
Bu adamlar şefkatli ve korumacı kolları ile bizleri sararken bizlere sanki babamız mış gibi bir duygu vererek içimizde var olan yaşam enerjisini ifade eden cinsellik dürtülerini Yok olmasına yol açıyor olabilirler.
Nihayetinde genellikle gençlik yıllarında olan erkeklerin O serseri ruhu hem sürekli olarak arkasını toplayarak annelik günlerimizi besliyor hem de sürekli her an elimizden bakacakmış duygusu ile ona karşı sıcak kalmamızı sağlıyor. Kırımlı erkeklerse zaten bizlerin olduğu duygusunu güven duygusunu bizlere açıkladıkları için bu heyecan kaçanı kovalama heyecanını çoğunlukla sıcak tutamıyoruz.
Sürekli olarak jest yapmaları ve ilgili yapıları da bu erkekleri ilişkide olması gereken eş aşık rolünden sıyırarak daima ilgi gösteren baba profiline sürükleyerek sıradan bir durum haline dönüştürüyor ve bu duygu bizi zorlamaması nedeni ile alışıldık sıradan bir durum haline dönüştürüyor..

Sakin ruhlu adamların kadınları çeken özellikleri
Evcimen evine bağlı
Fazla şefkatli
Babacan
Argo konuşmaktan uzak
Anlayışlı
Her fırsatta size değer verdiğini sizi sevdiğini söyleyen ve belli eder
Bazen aşırı derecede jestler yapan.
ilişki özelinde nazik
Cinsel ilişki arzusunu bastıran
Kısacası içimizdeki Maceracı ve fantezileri bulunan çocuk ruhlu anne Güdüllü o organizmayı doğru şekilde dengelemekte zorlanıyor ve genellikle serseri ruhlu adamları Hayatımızın her döneminde Aklımızın bir köşesinde taşıyor ve uyumlu olan adamları ise zaten bizim duygusuyla görmezden geliyor çoğu zaman aramızdaki ilişki sevgililik ilişkisinden çıkarak baba kız ilişkisi gibi garip bir ilişkiye evriliyor…

Neden Olmuyor ?

Hepimizin hayali ise kimi zaman nazik kimi zaman sa serseri ruhlu erkekler. Fakat bu durumun olamamasının da sorumluluğunu almak gerek. Nihayetinde bir şekilde ince ruhlu adamlar da bir kadının hayatından çıkması ardından geride kalan kadına gayet serseri ruhlu görünerek çekici hale dönüşüyorsa onun da içinde yatan o serseriyi gömeyi becerememiş olabiliriz

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
daha mı seksi ?, serseri ruhlu adam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Serseri ruhlu musunuz? Sır IF Ekstra 8 11 Ocak 2020 11:38
Hangisi daha seksi? Kalemzede Haber Arşivi 1 12 Ekim 2011 15:39