IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2021, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evlenilmeyecek Erkek Özellikleri




Asla evlenilmemesi gereken erkekler, Evlenilmemesi gereken erkek tipleri, evlenilmemesi gereken erkekler, evlenilmeyecek erkek özellikleri, Hangi erkekle evlenilmez

Evlenilmeyecek erkek özellikleri



Evlenilmemesi gereken erkekler hangileri? Bunları bilirsek kendimizi boşa yapılacak bir düğün ve uğraşılacak bir boşanma sorunundan kurtarmış oluruz.

İnsanları tanımak, bazen düşündüğümüzden çok daha fazla zaman alabiliyor. Son ilişkimi düşünüyorum da. Yaklaşık 1.5 sene süren bir ilişkiden sonra gelen ayrılıkla birlikte onu aslında hiç tanımamış olduğumu fark ettim.

Benim kafamdaki ve kalbimdeki erkek ile, onun gerçek yüzü arasında ne kadar çok fark olduğunu aşkın o büyülü perdesi ortadan kalkınca görebildim. Ve sonra şükrettim : “iyi ki onunla evlenmemişim!“

Evlilik, düğün gibi kavramlar güzel, mutlulukla, huzurla yaşanması gereken süreçleri kapsıyor. Bu yüzden asla evlenilmemesi gereken erkekler kimler bunları bilip, bunlardan mutlaka uzak durmak gerekiyor. Çünkü sonra üzülen biz kadınlar oluyor.


Evlenilmemesi gereken erkek tipleri | Evlenilmeyecek erkek özellikleri

Başlığı özellikle vurgulaya vurgulaya yazmak istedim çünkü bu yazı birilerinin hayatını kurtarabilir. Lütfen bunu bütün kız arkadaşlarınızla paylaşın. Lafı uzatmadan hemen listeye geçeyim sonra da maddeleri açıklayayım.
Sizden farklı hayalleri olan erkekler
Psikolojik sorunları olanlar
Arkadaşların veya ailenin bulduğu erkekler
Deli gibi aşık olunanlar
Size psikolojik veya fizyolojik olarak zarar verenler
Parasız, işsiz, çabasız erkekler
İçinizden bir sesin hayır dediği kişiler
Büyük politik veya felsefik farklara sahip olan erkekler
Sadece çok zengin olan erkekler
Mükemmel gibi gözükenler
Şimdi bu maddeleri size açıklayayım ki evlenilmeyecek erkek özellikleri tam olarak belirginleşsin ve mutluluğunuz için bunlardan uzak durun.

Evlenilmemesi gereken erkek tipleri

Farklı hayaller : Elbette kişiler farklı, hayaller de farklı olabilir. Kişilerin kendine ait farklı tutkuları da olabilir ama sizin uzun vadeli hayaliniz evlenip çocuk yapmakken onun hayali motosikletle dünyayı dolaşmaksa, o evliliğin uzun sürmesi beklenemez.

Psikolojik sorunlar : Hiç kimse mükemmel, kusursuz ve sorunsuz değil. Ama ciddi psikolojik sorunları olanlar mesela sürekli suçlayan erkek veya paranoyak olan, yalan söyleme alışkanlığı olan, panik atağı olan vs gibi. İnanın sinirli biriyle evlenmek en son yapmanız gereken şeydir. Onu düzeltebileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz ama bu imkansız.

Görücü usulü evlilik : En yakın akrabanız da dostunuz da sizin aslında ne istediğinizi ve kiminle nasıl mutlu hissedeceğinizi bilemez. Bu yüzden başkalarından böyle bir talepte bulunmayın, onlar buna meylediyorsa da onları uyarın. Çünkü buldukları kişi aslında evlenilmeyecek erkek özelliklerine sahip biri olabilir ve herkes bunu geç fark edebilir.

Aşk evliliği : Yazının başında da bahsetmiştim. Birine çok aşık olduğunuzda gözünüz pek çok şeyi görmez. Aşk pembe bir perdedir. Ama emin olun bu perde bir süre sonra iner. İşte o zaman ne kadar yanlış bir karar verdiğinizin farkına varmak için geç olabilir. Aşk evliliği mi mantık evliliği mi diye düşünürsek ikisinin birlikte olduğu evlilikler en uzun sürenler. Bununla ilgili yapılan pek çok araştırma var, inanın.


aşk evliliği mi mantık evliliği mi

Zarar veren erkekler : Erkek bedeni kadın bedeninden fizyolojik olarak daha güçlüdür. Bunun bilincinde olan zeki, duyarlı bir erkek bu gücünü sadece size yardım etmek için kullanır. Fakat bilinçsiz, karaktersiz olanlar da var. Şiddet gösteren erkek düzelir mi diye düşünmeyin, asla düzelmez. Size psikolojik olarak dahi şiddet gösterdiğinde yani aşağılayan erkek, hakaret eden erkek, bağıran erkek gördüğünüzde ondan anında uzaklaşın.

Parasız, işsiz, çabasız : Bir insanın işleri yolunda gitmeyebilir, ekonomik olarak inişler çıkışlar yaşayabilir. bunlara anlayış göstermek ve kişinin yanında olmak gerekir. Ama bu kişi hem parasız hem işsiz hem de üstüne bir de çabasız ise bu kişiden kesinlikle uzak durmak gerekir. Çünkü durumu düzeltmek için çabalamıyordur, asla da çabalamayacaktır.

6. his : Kadınların hisleri kuvvetlidir. Aklınız, kalbiniz evet dese de içinizden bir ses hayır diyorsa, ince bir ses sizinle konuşmaya ve ondan uzak durmanız gerektiğini veya onunla evlenmemeniz gerektiğini söylüyorsa bu sese de mutlaka kulak vermelisiniz. Çünkü o ses, onun evlenilmemesi gereken erkeklerden biri olduğunu biliyordur.

Politik sebepler : Büyük fikir ayrılıkları olan biriyle arkadaş bile olamıyorken, hayatını birleştirmeyi düşünmek uzun vadede kötü sonuçlara yol açacaktır. Ufacık şeylerde bile kavgalar başlar. Ki bunun sonu hiç iyi bitmez emin olabilirsiniz.



engin erkek bulma sitesi : İnternette aratırken gerçekten böyle şeylere denk geliyorum. Çok ilginç. Bakın hanımlar ekonomik zorluklar yaşıyor olabilirsiniz ama bir erkekle çok zengin diye evlendiğinizde sizi çok büyük sorunlar bekliyor demektir. Şöyle düşünün çok zengin bir erkeğin etrafında kimler kimler vardır zaten… Ayrıca bu erkek karaktersiz veya sapık da olabilir.

zengin erkek bulma sitesi

Mükemmel erkek : Bir kişi dışarıdan mükemmel gibi gözüküyorsa emin olun içeride çok iyi saklanmış olan bir şeyler vardır. Çünkü kimse mükemmel değil. Hani ‘gerçek olamayacak kadar mükemmel’ diye bir laf var ya, işte aklınıza bu gelsin. Ve bu tür durumlarda kararlar vermeden önce onu çok iyi tanımaya çalışın.

Evlenilmemesi gereken erkekler

İlişkinizde bazı sorunlar olabilir ve bunlar ‘evlenince düzelir’ diye düşünüyor olabilirsiniz. Size kötü bir haberim var. Düzelmez. Zaten bunu söyleyen genelde erkek tarafıdır. O, bunu sorunlar düzelir diye değil genelde cinselliği rahat rahat yaşamak istediği için söyler. Buna kanmayın.

Kadınla erkeğin evlilikten beklediği şeyler farklıdır. Kadın bir yuva ister kendi evi olsun ister, erkek ise daha çok bir düzeni olmuş olsun ister rahat rahat cinselliğini yaşayacak ve çocuk yapacak birini ister. Bunlar genellemeler elbette. Fakat bu farkı bilmelisiniz. Ve buna göre de mesela sorumluluk almayan erkek, listenizden çok acil olarak çıkartılmalı.

hangi erkekle evlenilmez

Hangi erkekle evlenilmez dediğimizde elbette tanışır tanışmaz evlenmek isteyen erkek maddesini de eklemeliyim. Burada durum çok açıktır. Size deli gibi aşık olduğunu düşünmeyin. Orada konuşan kişi o değil, hormonlarıdır. Onun evlilik olarak bahsettiği şey tamamen cinselliktir.

Tabii ki şunu da belirtmem gerekiyor. Bazı kadınlar ‘evlenmem gerekiyor, yaşım geldi, çevrem bunu söyleyip duruyor‘ falan gibi bir baskıyla kendini evlenmek zorundaymış gibi hissediyor.

Veya evlenmemek kader mi, günah mı gibi toplumsal öğretiler yüzünden bazı üzüntüler yaşıyor. Bu tür durumlarda genelde ilk makul gelen kişiyle evleniyor. Bu da çok büyük bir yanlış. Evlenmek zorunda değilsiniz! İnsanlar bekar olarak da yaşayabilirler. Bunda bir sorun yok.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evlenilmeyecek erkek özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte Asla Evlenilmeyecek 10 Erkek Lcia Ah Erkekler 0 28 Kasım 2014 19:53
Çapkın Erkek Özellikleri Elysian Ah Erkekler 3 14 Nisan 2014 10:49
Evlenilecek ve Evlenilmeyecek Erkeklerin Özellikleri Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 10 Aralık 2012 15:09
Evlenilmeyecek Erkek Tipleri Sue Ah Erkekler 2 13 Ağustos 2012 15:36
Evlenilmeyecek 10 erkek.. SweetLand Aile Evlilik ve Çocuklar 0 19 Mayıs 2008 17:44