IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aile Evlilik ve Çocuklar (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/)
-   -   E-Nabız Ebeveyn Onayı Nasıl Alınır? (https://www.ircforumlari.net/aile-evlilik-ve-cocuklar/992255-e-nabiz-ebeveyn-onayi-nasil-alinir.html)

Linux 23 Kasım 2022 21:42

E-Nabız Ebeveyn Onayı Nasıl Alınır?
 
E-Nabız ebeveynlere nasıl onaylattırılır sorusu velilerin merak ettiği bir sorudur. e-Nabız sistemi, e-devlet sistemine benzer ve e-devlet giriş bilgileri kullanılarak erişim sağlanabilir. e-Nabız uygulaması devletin sunduğu hizmetlerden biri olarak biliniyor ve her gün milyonlarca vatandaş tarafından kullanılıyor. Özellikle anne ve babalar, çocuğun sağlık sürecini takip etmek için e-Nabız sistemini sık sık kontrol ediyor. Ancak e-Nabız uygulamasını kullanan ebeveynler bazı sorunlarla karşılaşabiliyor. Bunlardan biri ebeveyn iznidir. Rıza dışında e-Nabız kaldırma ve yetki iptali en çok merak edilen konulardan biridir.
e-Nabız Veli Onay Formu'nun yanı sıra bazı veliler izin iptali konusunda da bilgi almak istiyor. Anne babaların aklındaki soruları yanıtlayabilmek için öncelikle e-devlet kapısı şifresi ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sonraki adımlar

Giriş yaptıktan sonra arama sekmesinden e-Nabız‘a girip ilgili sekmeye tıklamak gerekir.
E-Nabız’a giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Çocuklarım” sekmesi bulunmaktadır. Üzerine tıkladıktan sonra ailede yer alan çocukların adlarının bulunduğu bir sekme açılır.
Ancak, çocukların bilgilerine erişmek için ebeveyn izninin gerekli olduğunu unutmamak gerekir. Ebeveyn onayı için şu adımları izlemek gerekir:
e-Nabız sitesine giriş yaptıktan sonra menüde alttan ikinci sırada yer alan “Paylaş” başlığına tıklayın.
Çocukların adlarının yazdığı listede “Kabul Et” seçeneği etkinleştirildiğinde artık eşler çocuklarının bilgilerine e-Nabız üzerinden kolaylıkla ulaşabilirler.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net