IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Akdeniz Bölgesi (https://www.ircforumlari.net/akdeniz-bolgesi/)
-   -   Burdur / Söğüt’te görkemli şenlik (https://www.ircforumlari.net/akdeniz-bolgesi/439735-burdur-sogut-te-gorkemli-senlik.html)

Ecrin 31 Aralık 2011 00:49

Burdur / Söğüt’te görkemli şenlik
 
Söğüt’te görkemli şenlik… 2008-07-28


İlimiz Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesi 11. Geleneksel Yayla şenliği etkinliklerine Vali İbrahim ÖZÇİMEN, ilimiz Milletvekili Mehmet Alp, Bayram Özçelik, Çavdır Kaymakamı Mehmet Şirin YAŞAR, Altınyay Kaymakamı Mustafa CAN, Söğüt Belediye Başkanı Süleyman SARI Tefenni Belediye Başkanı Metin Işıldar, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kanal A Televizyonu’ndan canlı yayınlanan “Çifte Yürek” programı ile tüm Türkiye’ye aktarılan gecenin sunuculuğunu Nuray HAFIFTAŞ ve Bilal ERCAN’ın sunduğu programda Ahmet ŞAFAK parçalarıyla, Nuray Hafiftaş türküleriyle Söğüt’te şenliğe renk kattı.


Canlı yayına katılan Vali İbrahim ÖZÇİMEN ve Belediye Başkanı Süleyman SARI tüm katılımcılara anmalık ve çiçeklerini takdim etti.


Söğüt Kasabasının bir kasabaya oranla büyük bir gelişme gösterdiğini ifade eden Vali İbrahim ÖZÇIMEN : “Söğüt Kasabası halkıyla barışık, çalışkan bir kasabadır. Söğüt yayla şenliklerinizin hayırlı olmasını diliyorum. Söğüt ilçesinin geleceği parlaktır. Şenlik gayet güzel geçiyor. Hava serin, vatandaşlarımız memnun, ürünlerimiz tanıtılıyor. Şenliğinizi kutlar, iyi eğlenceler dilerim’ dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net