IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2008, 20:04   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nokia'dan güçlü bir telefon daha





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Nokia, Nokia 8800 Arte serisini modern zamanın temsilcisi karbon fiber ile buluşturarak Nokia 8800 Carbon Arte’yi yarattı.
Mimari, spor araba endüstrisi ve uzay sanayiinden sonra, Nokia 8800 Carbon Arte ile cep telefonu endüstrisine de giren karbon fiber ve titanyum, oluşturdukları benzersiz renkler ve doku ile modern yansımalar yaratıyor.
Nokia 8800 Arte serisinin zamanın ötesine geçen tasarımını karbon fiber ve titanyum gibi malzemelerin modern ve güçlü yapısıyla birleştiren Nokia 8800 Carbon Arte, özgün ve zarif bir cep telefonu. Karbon fiber, titanyum, cilalanmış cam ve paslanmaz çelikten üretilen Nokia 8800 Carbon Arte, benzeri olmayan bir performansı tecrübe etmek isteyenler için tasarlandı. Dahası Nokia 8800 Carbon Arte, bu özel malzemelere gerekli ilgiyi gösterebilmek için kişiye özel üretiliyor.
Çok hafif ve bir o kadar da güçlü olan karbon fiber, bu özelliklerini Nokia 8800 Carbon Arte’ye aktarıyor ve böylece yüksek teknoloji ilk kez duyulara da hitap ediyor. Nokia 8800 Carbon Arte, üç boyutlu desenleri ile orijinal malzemesi karbon fibere atıfta bulunuyor; performansı gibi ışıltısını da karbon fiberden alıyor.
Nokia 8800 Arte geleneği sürdürülerek bu telefonda da şıklıktan ödün vermeden yüksek performans yaratmanın sınırları zorlanmış. Minimalist ve pürüzsüz bir yüzey, sürgülü mekanizma ve hafiflik; tüm serinin olduğu gibi Nokia 8800 Carbon Arte’nin de öne çıkan özellikleri arasında. Bu şık görünüm, seriye özel tasarlanan duvar kağıtları ve melodiler ile destekleniyor.
Güçlü ve modern çizgilere sahip Nokia 8800 Carbon Arte, kullanıcılarını şık sürprizlerle karşılıyor. Bunlardan ilki benzersiz “tıkla saati öğren” özelliği; kullanıcılar telefonun ekranın altındaki çelik yüzeye iki kez dokundukları anda saat ekranda beliriyor. Kullanıcılara hoş anlar yaşatacak bir diğer yenilik ise ekran görüntüsünün gün içinde organik olarak değişmesi. Ayrıca Nokia 8800 Carbon Arte’ye gelen aramaları sessiz moduna almak için telefonu ekranı yüz üstü gelecek şekilde çevirmek yeterli oluyor. Üstelik Nokia 8800 Carbon Arte’nin metal ve camdan tasarlanmış yüzeyinin pürüzsüz kalabilmesi için parmak izine karşı kaplaması bulunuyor.
Bu şık cep telefonu aynı zamanda geliişmiş teknolojik donanımlarla da kuşatılmış. 3G* teknolojisi, oto fokus yapabilen 3.2 megapiksel kamerası ve yüksek ses kalitesinin yanı sıra Nokia 8800 Carbon Arte, göz alıcı OLED ekranı ve 4 GB’a yükseltilen entegre hafıza kartı ile dikkat çekiyor.
Nokia 8800 Carbon Arte deneyimini doruğa ulaştırmak için Nokia, seriye özel aksesuarlar sunuyor. Bunlar arasında dokunmaya duyarlı ses kontrollü Bluetooth kulaklık, şık bir desk stand ve deri kabı bulunuyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir, daha, güçlü, nokiadan, telefon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nokia'dan üç telefon daha! yaSmin Cep Telefonlar 0 09 Aralık 2013 21:35
Yeni Golf R hem daha ucuz hem daha güçlü! Sevda Otomobil Haberleri 0 18 Nisan 2013 06:26
Nokia, ABD’ye 50 $’lık telefon ile dönüyor! Deep Cep Telefonlar 1 17 Aralık 2011 22:00
Nokia N95 Telefon Özellikleri Coder Cep Telefonlar 0 06 Mayıs 2009 12:58
Nokia Telefon Türkçeleştirme Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 20:47