IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2008, 13:41   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üçü bir arada: Profesyonel, şık ve gizemli!




Sony Ericsson, telefon yelpazesine çok ince ve yüksek performanslı Cyber-shottelefon C902’yi ekledi. Bu şık ve kompakt telefon, en alışıldık durumlardan beklenmedik anlara kadar “her an”ı her zaman yakalamaya hazır.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Cihazın kamerası, altına gizlendiği kızaklı özel bölme kaydırılarak açıldığı anda fotoğraf çekmeye hazır hale geliyor.En son teknoloji ürünü özellikler taşıyan model, içindeki fotoğrafçıyı ortaya çıkarmak isteyenler için mükemmel bir araç olacak.
Sony Ericsson C902 Cyber-shot TM – Tarzını ifade etmenin en iyi yolu
• Kızaklı lens kapağı ile çok ince – kamera anında çekime hazır
• Dayanıklı, dikkat çekici ve şık tasarım
• Mümkün olan en iyi fotoğrafı yakalamak için ‘Yüz Tanıma’ ve ‘Otomatik Odaklama’ özelliklerine sahip 5.0 megapiksellik kamera
• Kolay erişim için kameraya özel mavi ışıklı dokunmatik tuşlar

Sony Ericsson Görüntüleme Bölümü Sorumlu Pazarlama Müdürü Sven Totté, yeni modelle ilgili olarak “Yeni Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902 çekilen fotoğrafların mükemmel görünmesi için tasarlandı. Ürünün; sınıfındaki en iyi görüntü kalitesi ile kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı birbirini bütünlüyor. Fotoğraf modundayken her zaman iyi bir kullanım deneyimi sağlamak için geliştirilen büyük dokunmatik ekran, kamera fonksiyonlarının daha pratik şekilde kullanılmasını sağlıyor.” diyor.
Kapağı kaydır ve çek
Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902’ye özgü kızaklı lens kapağı, cihazı anında telefondan kameraya dönüştürüyor. Yüz Tanıma ve Otomatik Odaklama fonksiyonları, amatör fotoğrafçılar için dahi yüksek kaliteli resimler çekme imkanı yaratıyor.
Gece çekimi
Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902 zayıf ışık koşullarında bile daha iyi resim kalitesi sağlamak için en yeni ışık teknolojisini (Photo Flash) kullanıyor. Seri halde dokuz fotoğraf çekimine izin veren BestPic™ özelliğine eklenen ışık çözümü de alternatifleri arasından en iyi fotoğrafı seçme şansı veriyor.
Otomatik Döndürme
Cihazdaki akıllı Otomatik Resim Döndürme özelliği, bir el hareketiyle ekranı yeniden ayarlıyor ve böylece her an çekime hazır hale geliyor.

Işıklar, müzik, hareket!
Modelde bulunan x-Pict story™ fonksiyonu kişiye özel multimedya slayt şovu hazırlamak ve fotoğraf galerisine müzik ve görsel efektler eklemek için geliştirilen bir diğer özellik.

Kaydet ve paylaş
Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C902 üzerinde 160 MB’lık bellekle (100 tam çözünürlüklü resim için gerekli depolama alanı) geliyor. Ayrıca ürün kutusunda 1 GB’lık Memory Stick Micro™ (M2) kullanıcıya hediye ediliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arada, bîr, gizemli, profesyonel, şık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık