IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2009, 18:40   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sarı Lacivert operatör




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenerbahçe sanal operatör oluyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü sanal operatör oluyor: Avea ortaklığıyla hayata geçen Fenercell tanıtıldı...

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Avea arasındaki işbirliği dev boyutlara ulaşıyor. Bu işbirliğinin en önemli ürünlerinden biri olan Fenercell de, bugün yapılan tanıtım toplantısı ile resmen hayata geçirildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki tanıtım toplantısına, Fenerbahçe Kulübü ve Avea'nın üst düzey yöneticileri katıldı. Fenercell sayesinde Fenerbahçe Spor Kulübü, sanal operatör olma hakkı kazanan ilk Türk spor kulübü olarak tarihe geçmiş oluyor.

Türk Telekom Grubu'ndan yapılan açıklamada, ayrıca Fenerbahçe ile yapılan sponsorluk anlaşmasının 2013 yılına kadar uzatıldığı, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda daha önce "Telsim" olarak adlandırılan tribüne "Türk Telekom Tribünü" adının verildiği bildirildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Avea'nın hediyesi: Dev Fenerbahçe forması

Avea'nın, yeni yapılan sponsorluk anlaşması onuruna Fenerbahçe'ye hediye ettiği dev klasik çubuklu Fenerbahçe forması da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda muhteşem görüntülere sahne oldu. Konu hakkında Fenerbahçe web sitesinde yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüzle devam eden sponsorluk anlaşmasını Türk Telekom'un da katılımıyla 2013 yılına kadar uzatan Avea'nın, yeni yapılan sponsorluk anlaşması onuruna Fenerbahçe'ye hediye ettiği dev klasik çubuklu Fenerbahçe forması helikopterden kuşbakışı görüntülendi.

Avea'nın Fenerbahçe için tasarlayıp ürettiği, Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday, iki kol arasındaki eni 78 metre ve boyu 70 metre olan, 5500 metrekare alana sahip, 1 ton 50 kg ağırlığındaki dev Fenerbahçe forması; ışık ve lazer gösterisiyle, Fenerbahçe marşları eliğinde dünkü imza töreninden sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun çimlerine serilmişti.

Boğaziçi Köprüsü'nün uzunluğunun iki katına eşit miktarda toplam 4.5 kilometre kumaş kullanılarak, 25 kişinin 10 gün aralıksız çalışmasıyla hazırlanan ve 30 katlı bir binanın boyuna eşit en genişliği bulunan Dünyanın en büyük formasının muhteşem açılış töreninden sonra, lazer ışıklarıyla eski Telsim Tribünü'ne "Türk Telekom Tribünü" ibareleri yazılmıştı.


Konu hakkında basın açıklaması

Toplantıda yapılan basın açıklamasının ana metni şöyle:

Ana sponsoru Avea ile 'mobil telekomünikasyon işbirliğine' giden Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye'de bir ilk olarak 'Fenercell' markası ile tüm Fenerbahçe taraftarlarını çok özel avantajlarla konuşturacak.
Dünya'nın sayılı araştırma kuruluşlarından Deloitte'un açıkladığı raporda dünyanın en zengin 20 spor kulübü arasına giren ilk Türk takımı olmayı başaran Fenerbahçe Spor Kulübü, kulüp gelirlerini artıracak yepyeni bir proje ile taraftarını selamlıyor. "Türkiye'nin en çok konuşturan ve en çok tercih edilen" GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon işbirliğine giden Fenerbahçe, "Fenercell" markasını yaratarak, taraftarının kullanımına sunuyor. Fenercell'li olan taraftarlar, bundan böyle özel avantajlarla hem doyasıya konuşacak hem de tutkuyla bağlı olduğu sarı-lacivert renkler için kulübün geleceğine katkıda bulunacak.

İletişim sektöründeki en önemli yatırımını kulübün ana sponsoru olan ve 'Konuş Doya Doya' sloganı ile "Türkiye'nin en çok konuşturan" GSM operatörü olma özelliğini taşıyan Avea ile gerçekleştiren Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Fenercell tanıtım toplantısına Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Avea CEO'su Cüneyt Türktan, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı ve Fenerbahçe İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Avea üst düzey yöneticileri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Törende konuşan Avea CEO'su Cüneyt Türktan, "Dünyada yaygın olarak sunulan mobil sanal operatörlük öncesi "Mobil Telekomünikasyon İşbirliği" hizmet modelini Türkiye'de ilk defa biz hayata geçiriyoruz. Türkiye ve Avrupa'nın güçlü markalarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, Türkiye'nin "en çok konuşturan ve en çok tercih edilen operatörü" Avea ile böylesine önemli bir işbirliğine imza atması her iki taraf için de büyük bir anlam ifade ediyor.
Fenerbahçe taraftarları, hangi operatörden olursa olsun mevcut numaralarını Fenercell'e taşıyarak ya da Fenercell markası ile yeni bir hat alarak Avea'nın güçlü altyapısı ve Fenercell'in benzersiz tarifeleri ile doya doya konuşacaklar" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hedef: 1 milyon abonelik

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından son dönemde, Avea ile geliştirilmiş olan kuvvetli stratejik ortaklığın bir uzantısı olarak gerçekleşen Fenercell, klasik mobil konuşma ve SMS'i rekabetçi tarifelerle sunmanın yanında, teknolojinin elverdiği tüm imkanları kullanarak yaratıcı katma değerli servisleri de taraftarlarının hizmetine sunacak. Fenercell, gelişmekte olan katma değerli servisler sektöründe sunacağı hizmetlerle, Fenerbahçe taraftarlarıyla kurulan gönül bağını sanal ortamda da pekiştirecek. Kendi kendini finanse edecek bir model üzerine kurulan Fenercell ile ilgili Türkiye'nin en geniş taraftar kitlesine ve en değerli markalarından birine sahip olan Fenerbahçe'nin hedefi, orta vadede 1 milyon abonenin üzerine çıkmak ve yıllık 20 milyon TL brüt geliri aşmak. Tüm dünyada futbolun aynı zamanda bir endüstri ve yönetim alanı olduğunun kabul gördüğü günümüz koşullarında, endüstriyelleşme sürecinde Türkiye'nin örnek ve ilerici kulübü olarak her daim ön plana çıkan Fenerbahçe, kurumsallaşma adına attığı adımlara Fenercell ile yeni bir ivme kazandırmış oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenercell'in özellikleri

İster Numaranı Taşı, ister yeni hat al
Fenercell tarifesi avantajlarından faydalanmak isteyen Fenerbahçe taraftarları, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecekler. Fenerbahçe taraftarları, hali hazırda faydalandıkları mobil telekomünikasyon hizmetlerini ekstra bir külfete girmeden Fenercell markası altına alarak, hem avantajlı konuşma fırsatı bulacak hem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün geleceğine yatırım yapacaklar. Taraftarlar Fenercell markalı yeni bir SIM kart ile hangi mobil operatörden olursa olsun mevcut numaralarını ön kodu dahil Avea'ya taşımak suretiyle Fenercell'li olabilecekleri gibi, yeni bir hat alarak da Fenercell'den yararlanabilecekler. Fenercell'li olan tüm aboneler telefon görüşmesi, SMS/MMS, mobil internet ve tüm diğer katma değerli servisler gibi standart GSM hizmetlerinin tamamından Fenercell markası ile faydalanacaklar.

SIM kartta ve telefonda 'Fenercell' yazacak
Tüm Avea bayileri ile yetkili Türk Telekom ve yetkili Fenerium bayilerinde satışa çıkan Fenercell, hem spor dünyası hem mobil iletişim sektörü açısından ilkleri gerçekleştirmekte. Fenercell projesi, Türkiye mobil iletişim pazarına yeni bir açılım getiriyor. Bu projeyle Türkiye'de bir ilk olarak bir GSM operatörü ve bir spor kulübü işbirliği ile mobil dünya yeni bir platforma taşınıyor.

Fenercell'i tercih eden abonelerin SIM kartlarında özel Fenercell logosu yer alacak ve cep telefonlarının ekranlarında 'Fenercell' yazacak. Özel avantajlı tarife paketleri ve kampanyalarla taraftarın karşısına çıkmaya hazırlanan Fenercell'in en önemli özelliklerinden biri diğer operatörlerin abonelerinin faydalanmadığı, Fenerbahçe'ye özel hizmetleri sunacak olması. Fenercell, Fenerbahçe'yi ilgilendiren video görüntülerinden maçlardan özel enstantanelere kadar pek çok özel kareyi abonelerin cep telefonu ekranlarına taşıyacak. Ayrıca Fenercell'li aboneler kulüple ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenme şansına sahip olacaklar. Maç bileti, forma, futbolcularla tanışma gibi birbirinden özel fırsatlar da Fenercell abonelerini bekleyen sürprizler arasında yer alıyor.

İster faturalı ister faturasız
Fenercell'li olmak isteyen Fenerbahçe taraftarları abone olmak için faturalı ya da faturasız hat seçenekleri arasında tercih yapabilecekler. Fenercell aboneleri, telefonlarına kontör yüklemek istediklerinde özel olarak satışa sunulacak özel Fenercell marka ve logolu kontör kartlarını kullanabilecekler. Fenercell'e özel hizmet verecek olan 444 0 907 numaralı çağrı merkezi ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], wap.fenercell.com adresli web ve wap siteleri de abonelerin erişimine açık olacak.
Chip


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
lacivert, operatör, sari, sarı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarı Lacivert N999 Haber Arşivi 0 18 Şubat 2012 19:26
Sarı Lacivert :P KarakıZ Avatar ve Smiley 3 15 Ekim 2011 16:29