IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2011, 02:02   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HP mobil uygulama hizmetlerini duyurdu!




HP Kurumsal Hizmetler, şirketlerin bilişim hizmetleri ve süreçlerini mobil cihazlara taşımasını sağlayacak yeni mobil uygulama hizmetlerini duyurdu.
HP’nin mobil çözümleri kurumlara mobil esneklik sağlayarak müşteriler, personel ve tedarikçileri birbirine internet üzerinden bağlıyor. HP, Mobil Uygulama Hizmetleri ile kurumlara mobil uygulama geliştirme ve teknik destek çözümleri sunuyor. Mobil uygulamaların mobil cihazlara yüklenmesi ve kullanımına yönelik çözümleriyle HP, 7/24 Yaşayan Kurumlara hareket kabiliyeti kazandırıyor. Kurumların bu sayede saha faaliyetlerini stok ve envanter yönetiminin ötesinde ofislere tümüyle entegre edebilmesi, tepki süresini kısaltarak kurumlara rekabet gücü sağlıyor. HP Mobil Uygulama Hizmetleri çeşitli cihazları ve işletim sistemlerini mobil uygulamaların tasarım aşamasından özelleştirilmesine kadar her alanda destekliyor:
— Mobil Fırsatlar Atölyesi: Kurumların hangi sistemleri mobil cihazlara taşıyacağı ve bunu nasıl yapacağıyla ilgili bilgi sağlanması
— Mobil Kurumsal Strateji Değerlendirme: Mobil uygulamaların kurumsal süreçlere uygulanması için gereken yol haritasının oluşturulması.
— Mobil Uygulama Geliştirme Hizmetleri: Başlıca işletim sistemleri için özel, paket ve barındırılmış mobil uygulama hizmetleri ile istemci/sunucu, bulut bilişim çözümleri.
— Mobil Kurumsal Çözüm Mimarisi Danışmanlığı: Kurumsal çözümler, son kullanıcı çözümleri, şirket içi çözümler ile sistem çözümleri için tasarım, planlama yapılandırma ve kurulum hizmetleri.
— Uygulama Sistemi SOA ve Entegrasyon Hizmetleri: Endüstri standardı yöntemleri, mevcut donanımları ve teknolojileri kullanarak hizmet odakla mimariler kurma (SOA).
— Mobil Uygulama Testleri: Mobil uygulamaların platform ve kullanıcı testleri ile istenen sonucu vermesini, amacına ulaşmasını ve kullanışlı olmasını sağlama. HP Kurumsal Hizmetler Ülke Müdürü Cengiz Yeker konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “BT’nin gittikçe daha yaygın bir şekilde kullanıcıların hizmetine sunulması insanların iş yaptıkları şirketlerle çalışma ve iletişim kurma biçimini değiştiriyor. HP, kurumların bu yeni ortamda potansiyelinden en iyi şekilde yararlanması ve zorlukların üstesinden gelmesi için tam kapsamlı bir mobil hizmet paketi sunuyor.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
duyurdu, hizmetlerini, hp, mobil, uygulama


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Depremi Rihanna duyurdu! Spy Ağ, Network ve Networking 1 24 Ekim 2011 15:42
Depremi Rihanna duyurdu Aze Haber Arşivi 0 24 Ekim 2011 10:16
Google O3D uygulamasını duyurdu Dilara Arama Motorları Haberleri 0 30 Nisan 2009 14:46
Yabancı ajanslar böyle duyurdu! Angel Haber Arşivi 0 30 Temmuz 2008 20:05