IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2011, 16:44   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu telefonlar daha da akıllandı!




Apple'ın ilk iPhone'u üretmesinin ardından popüler hale akıllı telefonlar artık çift çekirdek sayesinde daha akıllı, daha becerikli oldu.
İlk modellere göre çok hafif olmayan yeni nesil akıllı telefonların perfomansının yanısıra görüntü kapasitesi ise daha iyi hale getirildi.

BBC Focus Ultimate Gadget isimli dergide yer alan habere göre, işte son zamanların en süper akıllı telefonları:


LG Optimus 2x:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avantajları: Dünyanın ilk çift çekirdekli akıllı telefon modeli olarak lanse edilen Optimus 2X, hızlı ve rahatça işlem görüyor. Mükemmel bir kaliteye sahip cihaz ve 4 inç (800x480 piksel) boyutunda birinci sınıf ekran kullanıyor. Piyasadaki diğer rakipleriyle karşılaştırıldığında kelepir olan telefonun fiyatı 1300 Liradan başlıyor.

Dezavantajları: 8 MP kamera özel bir şey değil ve rakipleri daha ince (10,9 mm) ve hafif (139 gram). Sadece Android 2,2 yüklenmiş, ancak gelen tepkiler nedeniyle sürüm 2,3'e yükseltildi.

Motorola Atrix:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avantajları: Atrix diğer telefonlara göre benzersizdir. Hızlı performansı ve keskin 4 inç (540x960 piksel) ekranıyla güçlü bir süper telefon. Opsiyonel olarak 300 dolara satılan dizüstü istasyonuna taktığınızda telefonunuzu bilgisayara dönüştürebiliyorsunuz. Cihaza özel Linux işletim sistemi ile Firefox diz üstü web browser'ı bulunuyor.

Dezavantajları: Atrix pahalı ve dizüstü kiti de sizin için önemli bir ekstra masraftır. Kamerası, boyutu (11 milimetre) ve ağırlığı (135 gram) ise ortalamadan daha iyi değildir. Türkiye'ye resmi olarak henüz getirilmeyen cihazın Amerika fiyatı ise 450 dolar civarında.

Samsung Galaxy S2:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avantajları: Son derece ayrıntılı telefon, 800x480 piksel ve 4,3 inç süper AMOLED ekran görüntüsüyle, hızlı performansıyla ve güçlü 8 MP kamerasıyla övünüyor. Cihaza Android 2,3 standart olarak yüklenmiş. Çok ince (8,5 milimetre) ve hafiftir (116 gram).

Dezavantajları: Telefon hafif olabilir, ancak 125x66 milimetrelik ebatlarıyla avuç içine sığmakta biraz zorlanıyor.

iPhone 4S:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avantajları: A5 çipindeki iki çekirdek, iki kata kadar daha fazla güç ve yedi kata kadar daha hızlı grafik performans sağlıyor. Daha yüksek çözünürlükteki kameraya, daha net bir ekrana ve milyonlarca alternatif telefon uygulamalarına sahip olan süper telefon halen piyasaya hakim.

Dezavantajları: Fiyatı rakipleri arasında en pahalılar arasında. Depolama alanı ise 32 GB'ı aşamayacak gibi görünüyor.

Nokia Windows Phone:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avantajları: Nokia'nın ilk Windows telefonları çift çekirdek 1.2 GHz chipset ile lanse edilecek. Microsoft'un ipeksi pürüzsüz platformu yine çok iyi görünecek. Nokia bir kamera uzmanıdır, bu nedenle iş fotoğrafa gelince bunun da bir zevk olması bekleniyor.

Dezavantajları: Windows Phone halen genç bir işletim sistemine sahip ve rakiplerinin uygulama alternatifleri karşısında eksik kalıyor. Ayrıca, Nokia'nın en çok satan ürünü telefonlar oldukça hayal kırıklığına uğrattığı ispat edildi. Bu nedenle bu sefer üzerindeki baskı çok fazla.

HTC Sensation:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avantajları: Akıllı telefonlar içinde diğer bir performans şampiyonu ise Android 2,3 yüklü olan HTC Sensation'dur. Bu telefonun (540x960 piksel) 4,3 inç büyüklüğündeki ekranı kırılmayan, çizilmeyen bir teknolojiyle (Gloria Glass) yapılmıştır. Bu da sağlam olduğu anlamına geliyor. HTC Sensation en iyi kişiye özel Android arayüzüdür.

Dezavantajları:
Sensation mevcut süper akıllı telefonların en geniş (11,3 milimetre) ve en ağır (148 gram) telefonudur. Cihazın en büyük dezavantajları ise yetersiz kamerası ve 1.600 lira gibi fiyatıyla en pahalı modellerden biri olması.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akıllandı, bu, da, daha, telefonlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Trabzon’da toplu taşımacılık akıllandı KarakıZ Haber Arşivi 0 08 Kasım 2011 19:20
Projeleri Daha Hızlı, Daha Ekonomik Ve Çevreye Daha Az Etki Yaratacak Şekilde Tasarla Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Ekim 2010 18:09