IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2012, 14:47   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Performans ve mobilitenin uyumu!




Mobil kullanıcılar için mükemmel, taşıması kolay, hafif ve kompakt bir cihaz olan Acer K330 yalnızca 1,24 kg ağırlığında ve 218x168 x 46,5 mm boyutlarıyla bir A4 kağıdın yaklaşık yarı boyundadır. Üstelik böylesine küçük bir projektör için olağanüstü bir performansı garanti eder.
İzlenimler, resimler, filmler, sunumlar, oyunlar: bunları büyük ekranda izlemek muazzam bir fark yaratır. Acer’ın geniş çeşitlilikteki projektörlerinin yeni üyesi K330, birçok kullanım senaryosu için çok yönlülük ve esneklik sağlayan kompakt ve taşınabilir bir cihazdır. İster işte ister evde, bu projektör, kullanıcıların dijital içeriklerinin tadını çıkarmalarını ve paylaşabilmelerini veya harika performansı ile çarpıcı sunumlar yapmanızı sağlar.
Küçük Boyutuna Rağmen Yüksek Performans Sergiler
500 ANSI Lümen parlaklık ile bir araya getirilen 4000:1 karşıtlık oranı canlı, parlak görüntüler ve yüksek etkili bir projeksiyon performansı sunar. Full HD 1920X1080 çözünürlüğe kadar destekleyen doğal 1280x800 WXGA çözünürlük, olağanüstü keskin imajlar ve harika görünümlü sunumlar sağlarken, yüksek çözünürlüklü içeriklerin görüntülenmesine izin verir. K330 aynı zamanda son derece sessizdir: Eco modunda yalnızca 29dBA.
Zengin Bağlantı Noktaları
K330 kolay taşınabilirliği dışında, çeşitli bağlantı noktalarına da sahiptir. VGA'nın yanı sıra, analog sinyaller için Composite izlenim, Composite M P 3/Audio ve bilgisayarlara, DVD'lere veya oyun konsollarına kolay bağlantı için HDMI mevcuttur. HDMI bağlantı noktası HDCP sinyallerini desteklediği için, kullanıcılar HDCP korumalı yüksek tanımlı içerikleri izleyebilirler.
K330’u Kullanmak için Bilgisayara İhtyacınız Yok
K330, USB, bir USB Mini B ve bir SD kart okuyucusuna sahiptir, ayrıca ‘Presentation to Go’ fonksiyonu sayesinde bir SD kart veya USB flash diskten doğrudan içerik yansıtabilir. Kullanıcılar bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duymadan fotoğraflar, müzikler, izlenimler ve PDF ve MS ofis dosyaları gibi çeşitli multimedya içeriklerini görüntüleyebilir ve paylaşabilirler.
Ek olarak, Acer SmartFormat teknolojisi çok çeşitli bilgisayar formatlarını destekler ve kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarının çözünürlüklerini ayarlamakla uğraşmalarına gerek kalmaz. K330, tablet veya akıllı telefon gibi bilgisayar veya mobil cihazlardan projektöre bir kablosuz USB takarak kablosuz projeksiyon esnekliği ve rahatlığı sağlar.
3D Görüntüler
K330 üç boyutlu bir deneyim için projektör DLP 3D uyumludur, böylece kullanıcılar DLP 3D gözlüklerini takarak herhangi bir 3D içeriği izleyebilirler. True 24p özelliği ile projektör bir Blu-ray diskten, sinemadaki gibi aynı görkemli görüntüleri sağlayarak 1080p çözünürlük ve saniyede 24 kare görüntüleme imkanı verir.
Zamandan Tasarruf
K330 değerli zamanınızdan da tasarruf etmenize yardımcı olur. Quick Start özelliği sayesinde projektör USB kablosu Acer InstantPack ile dizüstü bilgisayara bağlandıktan sonra 5 saniye içinde çalışmaya başlar; soğumasını beklemenize gerek olmadığı için projektörü yalnızca fişten çekip toplayabilirsiniz.
Görüntülere Altyazı Yerleştirin
K330 projektör altyazı yerleştirme fonksiyonuna sahiptir. Bu fonksiyon izlenimde diyalog metinlerinin ve konuşma harici öğelerin görüntülenebilmesini sağlar. Altyazı yerleştirme filmler veya izlenimler için kullanışlı bir kapsamdır, duyma engelli kişilere yardımcı olur ve aynı zamanda dil öğrenme açısından yararlıdır.
Taşınabilir, çok yönlü, etkin performans: K330 hem ev eğlencesi hem de iş ihtiyaçlarınız için tümüyle mükemmeldir.
Son kullanıcı fiyatı: 849$+KDV a

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mobilitenin, performans, uyumu, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçların Aşk Uyumu Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 03 Nisan 2011 15:47
Win 7 ve donanım uyumu Ocean Windows 0 16 Kasım 2008 02:08