IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 18:10   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MWC'de tanışacağımız 10 cep!




MWC 2012'de tanışacağımız yepyeni 10 cep!

Mobil Dünya Kongresi ile tanışacağımız bu 10 cep, 2012'de en çok konuşulan cepler olacaklar!


Yepyeni cep telefonlarıyla tanışacağımız Mobil Dünya Kongresi 2012 (MWC 2012) bugün başlıyor. En büyük cep üreticilerinin yeni mobil cihazlarını sergileyeceği etkinlikte en çok dört çekirdekli ceplerin, NFC'nin ve HD ekranların konuşulması bekleniyor. İşte MWC'de ortaya çıkacak 10 heyecan verici, yepyeni cep:
1. HTC One X: HTC'den resmi bir onaylama gelmese de cebin MWC'de boy gösterceğine kesin gözle bakılıyor. Önceleri Edge, ardından Endeavor adıyla bahsedilen One X, 1.5GHz dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemciye sahip olacak. 1GB RAM'e sahip cihaz, 32GB depolama alanıyla gelecek. Android 4.0 ile gelecek 4.7 inç'lik cihazın malesef bir microSD slotuna sahip olmayacağı söyleniyor.
720p "optically-laminated" olarak tanımlanan bir ekranla gelecek One X'in nasıl bir ekrana sahip olacağını gerçekten merak ediyoruz.

2. LG Optimus 4X HD: Dört çekirdekli cep, 1.5GHz Tegra 3 işlemciyle gelecek ve Android 4.0 çalıştıracak. Daha önceden bahsedilen LG X3'ün bu cep olması muhtemel (NFC ve 4G özellikleri hariç). Cihazın ekranı 4.7 inç olacak ve 8.9mm ile oldukça ince bir profile sahip olacak.
3. Huawei Ascend D1 Q: Dört çekirdekli cep, HTC One X ve LG Optimus 4X HD ile rakip olacak. Huawei, cebin dört çekirdekli olacağını onaylamasa da, bir önceki sürümü olan Ascend P1 S'in 1.5GHz çift çekirdekli oluşu, dört çekirdekli olma ihtimalini artırıyor.
4. LG Optimus 3D Max: LG'nin ikinci gözlüksüz 3D cebi, LG Optimus 3D Max olarak karşımıza çıkacak. Çift çekirdekli cep, gelişmiş 3D dönüştürücü sayesinde 2 boyutlu uygulamaları sihirli bir biçimde 3D olarak gösterebilecek.
5. Sony Xperia P: Xperia P'nin 1GHz çift çekirdekli işlemciye, 4 inç qHD ekrana ve 8MP kameraya sahip olması bekleniyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yu da MWC 2012'de tanıtması bekleniyor.

6. HTC One S: HTC, MWC 2012'de One X dışında One S adındaki çift çekirdekli bir cebi de duyurmayı planlıyor. Cihazın 1.5GHz çift çekirdekli işlemci, 4.3 inç qHD ekran, 8MP kamera, tam HD kayıt gibi özelliklere sahip olacağı söyleniyor. Sızan ekran görüntülerine göre cihaz, Android 4.0 ve Sense 4.0 arayüzü ile gelecek.
7. Samsung Galaxy Ace 2: 3.8 inç ekrana sahip cihaz, 480x800 çözünürlük sunacak ve Android 2.3 ile çalışacak. 800MHz'lik çift çekirdekli işlemci ve 768MB RAM ile gelecek.
8. Nokia Lumia 610: MWC 2012'de en az iki yeni cep tanıtmaya hazırlanan Nokia, Lumia 610 ile hesaplı bir cep telefonu tanıtmış olacak. Lumia 610'un Windows Phone'un yeni sürümü olan Tango ile geleceği söyleniyor.
9. HTC One V: İlk olarak "Primo" adıyla anılan HTC One V, 1GHz çift çekirdek, 1GB RAM, 3.7 inç ekran, 5MP kamera ve HD ----- kaydı gibi özellikler taşıyacak. Android 4.0 ile gelecek olan cihaz, Sense 4.0 arayüzü ile hizmet verecek.
10. LG L-Style serisi: Üç cepten oluşan L-Style aralığındaki Optimus L3, 3.2 inç ekrana sahip olacak. Optimus L5, 4 inç ekran ile gelirken Optimus L7, 4.3 inç'lik bir ekran sunacak. LG'nin bu serinin tasarımına büyük bir önem verdiği biliniyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, cep, mwcde, tanışacağımız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık