IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2012, 18:36   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HD vidyo görüşmeyi cebe indirdi!




Tablet kullanıcılarının popüler uygulaması olan Polycom® RealPresenc Mobile şimdi akıllı telefonlara yüksek kaliteli ve güvenilir HD vidyo deneyimi getriyor ve mobil çalışanların istedikleri cihazlar aracılığıyla meslektaşlarıyla yüz yüze çalışabilmelerini sağlıyor.
Standartlara dayalı tümleşik iletişimde dünya lideri olan Polycom, Barcelona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde (World Mobile Congress) Polycom® RealPresence™ Mobile’ın artık akıllı telefonlara entegre edilebileceğini duyurdu. İlk olarak Apple iPhone 4S’te kullanılacak yazılım, daha sonra diğer Android cihazlarda da kullanılabilecek. Mobil cihazlardaki ilk gerçek kurumsal HD yazılım çözümü olan RealPresence Mobile, Polycom müşterilerinin büyük vidyo salonları, masa üstü sistemler, laptop’lar, tabletler ve akıllı telefonlar dahil diğer standartlara dayalı vidyo sistemleri aracılığıyla kolayca iletişim kurmalarını sağlıyor. Polycom® RealPresence™ Platform tarafından desteklenen Polycom RealPresence Mobile, ofislerde çalışanlara akıllı telefonlar ve tabletlerle aynı yüksek kalite ve güvenilirlikle vidyo deneyimi sunuyor.
İlk kez Ekim 2011’de sadece tabletlerde kullanılabilecek şekilde hayata geçirilen Polycom RealPresence Mobile yazılım uygulaması, artık Apple iPad2, Motorola XOOM, Motorola DROID XYBOARD ve Samsung Galaxy Tab 10.1 sürümünde de kullanılabiliyor. Uygulama sadece üç ay içinde 50.000’den fazla kez indirildi. Apple App StoreSM ve Android Market™’den ücretsiz olarak indirilebilen RealPresence Mobile yazılım uygulaması, RealPresence Platform işbirliğiyle müşterilere gerçek bir kurumsal ölçekli mobil çözüm sunuyor.
Polycom CEO’su Andy Miller konu ile ilgili şunları söyledi: “Polycom’un vizyonu kullanımı kolay ve standartlara dayalı yazılımı her cihaza ve herkese ulaştırabilmektir. Tabletler ve şimdi de akıllı telefonlar için kullanılabilen Polycom RealPresence Mobile, evden çalışan veya dışarılarda koşturan bir milyardan fazla kişi için, vidyolu görüşmeyi mümkün kılarak insanların fiziksel konumlarından bağımsız olarak iş arkadaşları, müşterileri veya iş ortaklarıyla görsel bir işbirliği içinde çalışmalarını sağlıyor. Müşteriler her yerden bağlantı kurmak ister. RealPresence vidyo çözümleri yolda, evde, ofiste veya konferans salonlarında nerede olursanız olun kesintisiz yüzyüze bağlantı kurmanızı sağlıyor.”
Polycom RealPresence Mobile hizmetinin işlerini kolaylaştırdığını söyleyen NHS Lothian IT Altyapı ve Operasyonları Başkanı Iain Robertson ise, “NHS Lothian’da Edinburg’daki hastalarımız için en kaliteli bakımı sağlamaya çalışıyoruz. Scotland’daki hastalarımız için de bölgesel ve ulusal hizmetler sunuyoruz. Vidyolulu görüşme olanağı bu hizmetleri en iyi şekilde sağlamamız için büyük rol oynuyor. Uzmanlarımız Polycom RealPresence Mobile sayesinde hastalarımıza mobil cihazlardan ulaşabiliyor ve bu da daha esnek bir şekilde ve zamanında hastalarımıza danışmanlık verebilmemizi sağlıyor. Bugün duyurusu yapıldığı üzere, Polycom çözümlerinin artık akıllı telefonlar ve Apple iPhone 4S aracılığıyla kullanılabilir olması, yüz yüze konuşmalardan yararlanmak isteyen çalışanlarımız için çok daha fazla esneklik sağlıyor” dedi.
Sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahip olan iPhone 4S’teki RealPresence Mobile, kullanıcıların yüksek kaliteli vidyo görüşmeleri sırasında sunum gibi başka içerikleri görebilmelerini sağlıyor. Çözüm, daha yüksek kaliteli, kurumsal ölçekli deneyim için sektörün en iyi vidyo ve işitsel servisini sunuyor. Aynı zamanda, firewall traversal ve VPN müşterilerini destekleyen çözüm sayesinde, kullanıcılar kolaylıkla WiFi, 3G veya 4G ağları üzerinden vidyo konferans görüşmesi yapabiliyor. iPhone 4S uygulaması aynı zamanda kolayca kullanılabilen giriş/çıkış işlemini de kapsıyor.
Polycom, Dünya Mobil Kongresi’nde tanıttığı akıllı telefon/iPhone 4S ile ilgili yeni çözümlerine ek olarak, Apple iPad2 için PDF dosyalarını tabletlerden diğer vidyo konferans katılımcılarıyla paylaşılabilmesi gibi yenilikleri sağlayan RealPresence Mobile yazılımını geliştirdiğini de duyurdu.

Vidyo işbirliği günümüzde sağlık, eğitim, yönetim, üretim ve eğlence gibi farklı endüstrilerde de sıkça kullanılıyor. Örneğin:

• Sağlık alanında hekimler vidyo konferans yöntemi ile meslektaşlarıyla iletişim kurarak, hasta odaklı tedavilerinde işbirliği yapabiliyor,

• Eğitim alanında öğrenciler sınıfta olmasalar bile öğretmenleriyle iletişim kurabiliyor,

• Yöneticiler, mobil cevap üniteleri, kriz merkezleri ve acil ekipleriyle eş zamanlı durum bilgilerini analiz edip, paylaşabiliyor,

• Üreticiler, fabrikalarını uzaktan kontrol edebiliyor.
Kurumsal Ölçekler için Polycom RealPresence Platform tarafından desteklenen Güvenilir ve HD Kalitesi
Polycom® RealPresence™ Platform tarafından desteklenen RealPresence Mobile, geniş kapsamlı uygulamalarla, arama kontrol sistemleriyle ve uç noktalarıyla sorunsuz bir şekilde çalışılabilmesi için Polycom’un açık standartlara dayalı yaklaşımı ile geliştirildi. Kurumsal müşteriler kendi kurumsal konfigürasyon ayarlarını girerek kolaylıkla RealPresence Mobile aracılığıyla bağlantı kurabilirler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cebe, görüşmeyi, hd, indirdi, vidyo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PR4 Vidyo Sitesinden İlk Çıkışlar Update Link değişimi 17 04 Aralık 2011 18:23
Cami paralarını cebe indirdi! Lady Haber Arşivi 0 16 Haziran 2010 10:01