IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mart 2012, 14:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (8)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
OpenTouch Conversation Yazılımı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Alcatel-Lucent Enterprise OpenTouch Conversation ile Ofisleri akıllı cihazlara sığdırıyor.

Alcatel-Lucent Enterprise, OpenTouch Conversation yazılımıyla çalışanların ofislerindeki tüm ses, görüntü ve web çalışma araçlarını tek bir akıllı cihazda taşımalarına olanak veriyor. OpenTouch mimarisinin bir parçası olan yeni OpenTouch Conversation yazılımı bireylere çalışma kolaylığı, kurumlara ise tümleşik iletişim olanağı sağlarken her alanda iş verimliliğini arttırıyor.

İletişim, çağrı merkezi ve veri ağları çözümleri uzmanı Alcatel-Lucent Enterprise, kurumsal iletişim çözümleriyle kurumlara tümleşik iletişimin avantajlarını sunuyor. Çalışanlarına mesajlaşma, veri paylaşımı, sesli ve görüntülü olarak birlikte çalışma gibi olanaklar sunan Alcatel-Lucent Enterprise'ın yeni yazılımı OpenTouch Conversation (OTC) ile bu avantajları bir adım ileriye taşıyarak, sürekli mekân değiştirenlere bile iletişimlerini koparmadan kolayca çalışma olanağı veriyor. OpenTouch Conversation yazılımı yükselen "kendi cihazını getir" (BYOD- Bring Your Own Device) trendi doğrultusunda, çalışanların işle ilgili çalışmalarını kişisel cihazlarına taşımalarına yardımcı oluyor. Çalışanlara yeni nesil çalışma alışkanlıkları kazandıran bu trend, çalışanların iş hayatında kendi cihazlarını kullanma konusundaki yükselen eğilimlerine dikkat çekiyor. Bilişim sektörü araştırma firması IDG Connect'in kısa bir süre önce yayınladığı araştırmaya göre dünya genelinde çalışanların yüzde 91'i kişisel iPad'lerini iş yaşamlarında da kullanıyor.

Alcatel-Lucent Enterprise Türkiye ve Azerbaycan Ülke Direktörü Çağlayan Nur, OpenTouch Conversation ile ilgili yaptığı açıklamada "Son kullanıcılar kendi seçtikleri mobil cihazlardan kurumsal kaynaklara erişim talep ediyor, Bilgi Teknolojileri departmanları ise bu talebe en iyi yanıtı vermeye çalışıyor. OpenTouch Conversation yazılımının tümleşik iletişim özelliği sayesinde çalışanlar telefon, ----- konferans ve diğer tümleşik iletişim özelliklerine kişisel cihazlarından erişebiliyorlar" dedi.

Haberleşme alanında çığır açacak bu yeni gelişmenin, tümleşik iletişimin ve "kendi cihazını getir" yaklaşımının evrimini hızlandıracağını belirten Nur ayrıca "Hali hazırda iPad'lerini iş için kullanan çoğu kişi, yalnızca internete bağlanıyor ve e-postalarına erişiyor. OpenTouch Conversation, OpenTouch mimarisinin tümleşik iletişim uyarlaması için bir katalizör görevini üstelenecek. OpenTouch Conversation yazılımıyla çalışanlar, tablet veya akıllı telefonları üzerinden bundan çok daha fazlasını yapabilecekler" dedi.

OTC yazılımı, çalışanlara bir ofis telefonundan sesli çağrı başlatma, sonra görüşmeyi bir bilgisayar veya bir tablete görüntülü konferans olarak aktarma ve daha sonra bir mobil telefon üzerinde devam etme özgürlüğü veriyor. Böylece çalışanların kesintisiz görüntülü veya sesli görüşmeler için özel düzenlemeler yapmalarına gerek kalmıyor. OTC ile katılımcılar, ortak görüşme veya çalışma ortamlarına hızlıca eklenerek çok daha verimli ve etkin çalışabiliyorlar.

OpenTouch Conversation yazılımı, tüm platformlarda aynı şekilde görüntülenen ve işlem yapılabilen, kullanımı son derece rahat bir arayüze sahip. Çalışanlar; ekran üzerinde tüm görüşmelerinin grafik zaman çizelgesini, irtibat listelerindeki kişilerin resimlerini ve statülerini (çevrimiçi veya çevrimdışı durumlarını) görebiliyorlar.

OTC, günümüzde kuruluşlarda en çok tercih edilen tablet cihaz olan iPad'i desteklerken; çok yakında Windows ve MacOS, Android, iOS, Blackberry ve Microsoft akıllı telefonlar dâhil, birçok platformla uyumlu hale gelecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
conversation, opentouch, yazılımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
NCR MTX POS Yazılımı DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Mart 2012 23:51
Emu Yazılımı Liaaa Şifreleme Sistemleri ve Dosyaları 0 11 Şubat 2012 17:43
Ücretsiz 5 MS yazılımı Dilara Ağ, Network ve Networking 0 26 Şubat 2010 02:40