IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2012, 17:25   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mobil reklam lideri Mobilike'a Almanya'dan yatırım!




Türkiye mobil reklam piyasasının lideri Mobilike, Avrupa’nın önde gelen mobil reklam platformu Berlin merkezli madvertise’dan yatırım aldı.
Türkiye’nin bir numaralı mobil reklam oyuncusu Mobilike, faaliyetlerini Avrupa’nın farklı yerlerindeki 6 ofisinden yürüten ve kendi mobil hedef kitle erişim teknolojisine sahip madvertise tarafından yatırım aldığını duyurdu.

2009’da Şekip Can Gökalp ve Volkan Biçer tarafından kurulan Mobilike, Türkiye’de mobil reklam pazarında %50’den fazla piyasa payına sahip. Tabletler ve akıllı telefonlardan kullanılabilen internet siteleri ile uygulamalarının reklam geliştirme ve pazarlamasını yürüten şirket, reklamverenlere Türkiye’deki mobil internet kullanıcılarının %90’ına erişim imkanı sağlıyor. Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarının da dahil olduğu geniş bir yayıncı ağı bulunan Mobilike, aylık bazda 300 milyon sayfa gösterimini aşan bir ağı yönetiyor.

Mobilike’ın Türkiye mobil reklam pazarına dair tecrübesi ve piyasada ilk kez kullanılmış olan mobil vidyo ürünleri ve zengin içerikli interaktif reklamlar gibi yenilikçi uygulamalarındaki yaratıcılığı, madvertise’ın gelişmiş hedef kitle segmentasyon, lokasyon bazlı filtreleme ve gerçek zamanlı planlama gibi teknolojileriyle birleşerek, Türkiye mobil reklam endüstrisini ileriye taşıyacak güçlü bir inovasyon merkezi kurulmuş oldu.

Mobilike kurucuları Şekip Can Gökalp ve Volkan Biçer: “2009’dan bu yana gösterdiğimiz büyüme ve şu an sahip olduğumuz pazar payıyla birlikte attığımız bu adımın, Türkiye’deki mobil reklam sektörüne kaydadeğer bir katkısı olacak. madvertise’ın Dünya çapında kendini kanıtlamış teknolojisiyle, yayıncılarımızın uygulama ve mobil sitelerini daha verimli şekilde değerlendirerek yüksek gelir elde etmelerine imkan sağlayacağız. Bu yatırımla birlikte Mobilike, Türk mobil reklam pazarında var olan lider pozisyonunu güçlendirecek. Bu adım büyük şeylerin başlangıcı.” dedi.

Madvertise CEO’su ve kurucu ortağı Carsten Frien: “Bu her iki taraf için de değer yaratan bir anlaşma. Türkiye’de mobil reklam pazarında Mobilike ve kurucuları Şekip Can Gökalp ve Volkan Biçer ile ilerleyeceğimiz için çok memnunuz. Türkiye’deki mobil reklam sektörüne olan yaklaşımları sayesinde, pazarı geliştirdiler ve Mobilike’ı pazar lideri yaparak etkileyici bir işe imza attılar.” dedi. “madvertise’ın 2012 ve gelecek için ileriye dönük iddialı büyüme planları bulunuyor. Türkiye, dünyadaki en hızlı büyüyen ekonomilerden birine ve mobil internet kullanımı hızla artan, genç bir nüfusa sahip. Bu da, Türkiye’yi bizim Avrupa liderliği hedefimize yönelik olarak giriş yapmamız gereken öncelikli ülkelerden biri haline getirdi.” diye ekledi.

Madvertise iki sene gibi kısa bir sürede, Avrupa’nın en büyük mobil hedef kitle erişim platformlardan biri olmayı başardı. Avrupa’daki büyümelerine destek olması için Ekim ayında aldıkları B Serisi yatırımı takiben gerçekleşen Mobilike atılımı, madvertise’ın agresif büyüme planlarıyla Avrupa’daki mobil reklam pazarında lider pozisyona geleceğinin işareti olarak gösteriliyor. Mobilike’la birlikte, madvertise aylık yaklaşık 2 milyar sayfa gösterimine erişerek değerini artıracak.

Çalışkan & Kızılyel hukuk bürosu bu süreçte madvertise’ı temsilini üstlendi. Çalışkan & Kızılyel Türkiye’de teknoloji ve internet şirketlerinin satın alma ve ortaklıkları konusunda uzmanlaşmış, geçtiğimiz 15 ay içerisinde sektörle ilgili 15’den fazla anlaşmada rol almıştır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
almanyadan, lideri, mobil, mobilikea, reklam, yatırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ar-Ge'ye Dev yatırım SLyther Otomobil Haberleri 0 06 Aralık 2011 08:18
Dünyada ki; Konumu ile Almanya / Almanya Federal Cumhuriyeti. Sevda Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 17 Ağustos 2011 21:13
Reklam destekli ve ücretsiz mobil MySpace Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 0 16 Ağustos 2008 19:39