IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2012, 16:29   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Herkesi akıllı telefon sahibi yapacak!




“Herkese Akıllı Telefon” sloganıyla tüketiciyle buluşturacağı üç yeni akıllı telefon modeli için KVK ile işbirliğine giden Huawei, Türkiye’de akıllı telefon pazarının lideri olmayı hedefliyor.

2010 yılından bu yana Türkiye pazarında ağırlıklı olarak operatör markalı ürünleriyle var olan ve son iki yıl içerisinde ülkemizde akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasında önemli bir rol oynayan Huawei, yeni ürünlerini Türkiye pazarına sunmaya devam ediyor.

Kendi markasıyla da pazarda lider bir oyuncu olmayı hedefleyen Huawei, ‘Herkese Akıllı Telefon’ sloganıyla tüm dünyada satış kanallarını genişletme kararı aldı. Huawei’nin Türkiye’ye 2011 yılında KVK işbirliği ile getirdiği IDEOS ve IDEOS X5 modelleri tüketicilerin beğenisini kazanmış ve kısa sürede tükenmişti. Bu işbirliğinin sürdürülmesi kapsamındaki yeni anlaşma ile Huawei’nin Vision, Ascend Y200 ve Ascend G301 modelleri cazip ödeme koşulları ve ücretsiz ‘KVK Katma Değer Servisleri’ ile Mayıs ayı itibariyle satışa sunulacak.

Huawei tarafından İstanbul Four Seasons Oteli’nde düzenlenen basın toplantısında duyurulan işbirliği çerçevesinde, Türkiye genelinde 100 bin adedin üzerinde akıllı telefon satışı ve 100 milyon TL’nin üzerinde ciro hedefleniyor. Huawei’nin KVK ile ortak pazara süreceği akıllı telefonların fiyatları 499 TL ile 840 TL arasında değişiyor.

Kısa sürede herkes Huawei markasını tanıyacak
Huawei Türkiye Genel Müdürü Wu Congcheng, Huawei’nin cihaz pazarındaki başarısının ardında müşteri odaklı yaklaşımın, güçlü Ar-Ge kapasitesi ve bilgi ve iletişim teknolojileri alanındaki birikiminin bulunduğunu belirtti. Congcheng sözlerine şöyle devam etti:

“Huawei olarak dünya çapında, Cihaz Yönetimi, Enterprise ve Telekom iş gruplarında çok geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyoruz ve müşteri odaklı çalışıyoruz. Cihaz Yönetimi birimimizde bir önceki yıla göre satış gelirlerimizde %44,3 lük bir artışla 150 milyon satış adedine ulaştık. Akıllı telefon pazarında dünyada 20 milyon adet satışla altıncı sıradayız. Global stratejimizin paralelinde Türkiye’de son kullanıcılara Huawei markalı ürünleri lokal işbirliklerimizi güçlendirerek sunuyoruz. Artık herkes Huawei markasını tanıyacak ve Huawei akıllı telefonlarını kullanmaktan büyük keyif alacak.”

“Dünya devi Huawei, Türkiye'nin en büyük cep telefonu gücü KVK ile akıllı telefon pazarında devrim yaratacak”

KVK Genel Müdürü Özcan Ermiş, 2011 yılında satılan cep telefonlarının yüzde 26’sını akıllı telefonların oluşturduğunu ve Ocak-Şubat 2012 döneminde bu oranın yüzde 37 seviyesine yükseldiğini söyledi. Ermiş, “Akıllı telefonlara olan ilginin her geçen gün artmasıyla birlikte bu oranın daha da yükselmesi ve sene sonunda yüzde 50’ye yaklaşması bekleniyor. KVK olarak yeni vizyonumuz doğrultusunda, tüketiciye sunacağımız ürün ve hizmetleri yeni bir çerçevede ele almaktayız. Türkiye pazarına sunduğu operatör markalı ürünlerle akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasında önemli bir rol oynayan Huawei’nin, KVK’ya özel üretilen cihazları bu ay itibarıyla satışa çıkıyor. Huawei markalı cep telefonları hem KVK güvencesi ile satışa sunulacak, hem de teknik servis KVK tarafından sağlanacak. Ascend Y200, Ascend G301 ve Vision ekran kalitesi ön plana çıkıyor. Android işletim sistemine sahip ürünlerden Vision, Almanya’dan IF Design ödüllü. Bataryaları da daha güçlü” dedi.
Huawei 2015’te zirveyi hedefliyor

2015 yılında Türkiye pazarında zirveyi hedeflediklerini belirten Huawei Türkiye Cihaz Yönetimi Pazarlama Direktörü Bilgin Demir şunları söyledi:

“Huawei son bir yıldır önemli bir değişim yaşıyor. Bugün çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz, sadece giriş ve orta seviye akıllı telefonları değil, üst seviye akıllı telefonları da lanse ediyoruz. Ocak ayında ABD’deki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda dünyanın en ince akıllı telefonu Huawei Ascend P1 S ve P1’i, hemen ardından Şubat’ta dünyanın en hızlı akıllı telefonu Ascend D-quad, dünyanın ilk 4 çekirdekli tableti Mediapad 10 modellerini tanıttık. Birçok araştırma kuruluşu gelecek yıllarda Huawei’in dünyanın ilk üç akıllı telefon markası arasında yer alacağını öngörüyor. En yeni teknolojiyi ve inovasyonu kullanarak geliştirdiğimiz şık tasarımlı ürünlerimizi tüm dünyada çok etkili bir hizmet ağı ile sunuyoruz. KVK ile getirdiğimiz Huawei Vision ve Huawei Ascend Y200 modelleri ilk defa Turkcell İletişim Merkezlerinde satışa çıkacak ve Turkcell abonelerine özel tarifelerle sunulacak. Huawei Vision aylık 41TL’den başlayan taksitlerle, Huawei Ascend Y200 ise 499TL peşin fiyatına 12 taksit ve üç ay boyunca 100 dakika konuşma ve 100 MB internet hediyesi ile tüketicilere sunulacak.”

Huawei, kendi markasına yapacağı yatırımın yanı sıra operatör işbirlikleri ile co-brand ve operatör markalı akıllı telefon ürünleri sağlamaya devam edecek.

Huawei Ascend Y200
Akıllı telefona başlangıç yapacak kullanıcılar için mükemmel seçim!
Huawei’nin Ascend Y200 modeli, hızlı yaşam tarzı olan ve mobil internete ihtiyaç duyan kullanıcılar için akıllı seçim.

Kolay Kullanım
Huawei hayatınıza ‘daha fazlasını’ katıyor. 3,5 inç kapasitif ekran teknolojisinin sunduğu görüntü kalitesi ve özel Huawei Emotion arayüzüyle Ascend Y 200’ü yanınızdan ayıramayacaksınız.

Hızlı yaşayanların tercihi
Etkileyici U tasarımı ve 3D tekstil boyama teknolojsi ile daha iyi kavrama sunan ve daha dayanıklı olan Ascend Y 200 mobil interneti yaşam tarzınızın hızına o kadar kolay adapte edecek ki bu telefondan vazgeçemeyeceksiniz.

Her ortamda kaliteli görüntü
Ascend Y200’ün 3,5 inç TFT HVGA 480x320 IPS ekranı ile her anı olduğu gibi görürsünüz. Kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan Ascend Y200 IPS teknolojisiyle gün ışığında bile kusursuz görüntü performansı vaat ediyor.

Telefon kullanmanın kolay yolu
3,5 inç kapasitif dokunmatik ekran teknolojisi ve Huawei Emotion Arayüzü ile Android Gingerbread’in tüm nimetlerinden kolaylıkla faydalanırsınız. Tek tuşla yedekleme ve yükleme özellikleri ve SNS & Grup kontakt yönetim sistemi ile Ascend Y200’ü kullanmak çok kolay.

Mükemmel Ses Kalitesi
Ascend Y200 hem görüşme sesi hem de multimedia ve müzik sesi kalitesinde sınırları zorluyor. Güçlü stereo hoparlörü ile benzersiz bir multimedia ve müzik kalitesi sunan Ascend Y200’ün çift mikrofonlu gürültü azaltma teknolojisiyle de görüşmeleriniz hiç olmadığı kadar net.
Hızlı Aksiyon
Tuşa bastıktan sonar yalnızca beş saniyede açılan Ascend Y200, sadece 90 dakikada tam şarj olarak hız ve özgürlük sunuyor.

Huawei Ascend G301
En gelişmiş Android işletim sisteminin gerçek gücü Huawei G301 ile cebinize geliyor.
Kişiselleştirilebilir arayüzü, kusursuz görüntü sunan 4.0 inç IPS ekranı, Android 4.0’ın tüm nimetleri ve uygun fiyatı ile Huawei G301 klasmanının en iyisi.

Fiyat / Performans kralı
4.0 inç parmak izsiz IPS özellikli LCD ekran sahip ve Android 4.0 ile Ascend G301 yapabileceğiniz en akıllıca seçim.

Ekran Netliği
WVGA IPS özelliği sayesinde gerçek renk kalitelerini yakalayın, üstelik dokunmatik özelliğiyle kalite ve kolaylık sağlıyor. Hızlı tepkime, hareketli objeler için gözleri koruyan özel ekran teknolojisi. 178° görüş açısı ile yan açılardan rahat görüş sunuyor.

Süper Güçlü
1 GHz İşlemci, 512M RAM hafıza, 5MP AF kamera, Dual MIC teknolojisi, G-sensor, yaklaşım sensörü, ışık sensörü, yerçekimi sensörü ve dijital pusula.

Süper Yazılım
Google’ın en son şaheseri Android 4.0 platformu ve profesyonel Huawei HAP arayüzü ile yüksek performans sunar.

Süper Hızlı!
Sadece beş saniyelik açılma süresi ve 7,2 Mbps Mbps mobil internet indirme hızı ile dünyaya hızlı bağlanırsınız.

HUAWEI HAP ile profesyonel optimizasyon:
HUAWEI HAP, Android platformunu optimize ederek kullanımı kolaylaştırırken cihazınızı kişileselleştirmenize olanak sağlar ve daha uzun pil ömrü sunar.

IPS Ekran ile Mükemmel Görüntü
178° görüş açısı ile yan açılardan rahat görüş sunan IPS ekran ve kısa tepkime süresi ile G301 hareketli objeler için gözlerinizi korur.

Huawei Vision
Huawei Vision ile üç boyutun sihrini paylaşın!
Dünyanın ilk eğimli ekranına sahip telefonu Huawei Vision Android tecrübesini baştan tanımlıyor. Zarif ve ince tasarımını dayanıkı metal gövdeyle birleştiren Vision, özelleştirilebilir 3D arayüzü ve Cloud+ Bulut Yedekleme Sistemi ile size yepyeni bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Üç boyut tecrübesi
Zarif ve ince, estetik tasarım (IF 2012 Design Ödüllü)
Yekpare alüminyum gövde

3D Keyfi
Eğimli dokunmatik ekran: Dünyanın eğimli lense sahip ilk akıllı telefonu Vision’ın ekran yapısı cihazın elde daha iyi oturmasını sağlıyor ve daha akıcı bir kullanım tecrübesi sunuyor.

Magic 3 Boyutlu Arayüz: Yaratıcı 3D widget’lar sayesinde ekranı dilediğiniz gibi tasarlayın.

3 Boyutlu Oyunlar:
Vision binlerce Android uygulaması ve oyununa erişim sunmanın yanı sıra Order&Chaos Online, Asphalt 6 vb 3D oyunlara tam destek veriyor. Vision üç boyutlu oyunlarıyla eğlenceyi gerçekçi ve heyecan verici bir şekilde sunuyor.

Ödüllü Tasarım
Medal yekpare gövde tasarımı, bataryayı saklamakla kalmıyor, Visiona’a çoğu telefonda olmayan bir dayanıklılık sağlıyor. 9.9 mm’lik ultra ince tasarımda kullanılan alümnyum alaşım malzeme bu dayanıklılığın yanı sıra cihazın çok hafif olmasını da sağlıyor. Eğimli ekranı ve özel CNC kesim metal gövdesi ile Vision, IF 2012 Design ödülünün de sahibi.

Cloud+
Cloud+ Bulut Yedekleme Sistemi ile artık verilerinize her yerden erişebilirsiniz.

Yüksek Hız ve Güçlü Hafıza
Güç tüketimi ve performans arasında iyi bir denge sağlayan 1GHz hızındaki işlemci ve yoğun işlemlerin altından başarıyla kalkan 512 MB ROM ve 2 GB RAM ile yüksek performans size bekliyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Mayıs 2012, 17:03   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Herkesi akıllı telefon sahibi yapacak!




valla duyumlara Göre Turkcell benim istediğim telefonu kısa bir zaman içerisinde satışa sürmeyi planlıyor.. Hangi Cihaz mı ?

Huawei Honor'ın Teknik Özellikleri:
Daha önce güncelleştirme haberini sizlerle paylaştığımız Huawei Honor, 4.0 inç'lik ekrana sahip. 480 x 854 piksel çözünürlüklü ekranı ile inç başına 245 ppi değeri sunan telefonda, 1.4 GHz hızında çalışan Snapdragon MSM8255T işlemcisi kullanılıyor. Bu işlemcide ayrıca Adreno 205 grafik işlemcisi bulunuyor.
Huawei Honor da 1GB dahili hafıza, 4GB ROM ve 512MB RAM bulunuyor. Arttırılabilir hafıza desteğine sahip olan akıllı telefon, microSD ile 32GB'lık kartları destekleyecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



8 megapiksel çözünürlüğündeki otofokuslu ve LED flaşlı kameranın kullanıldığı Huawei Honor, saniyede 30 kare hızında 720p vid eo kaydı yapabiliyor. Görüntülü görüşme için ön tarafında ise VGA kamera konumlandırılmış.
1930 mAh'lik güçlü bataryanın kullanıldığı akıllı telefon, 6 sa
at 40 dakika konuşma süresi, 380 saate kadar stand by süresi sunuyor. Telefonun boyutları ise 122 x 61 x 11 mm, ağırlığı ise 140 gram olacak.
WiFi, DLNA, WiFi HotSpot, Bluetooth 2.1, 3G, A-
gps gibi kablosuz teknolojilere yer veren Huawei Honor modeli, zengin özellikleri ile dikkat çekiyor.

Çıkar Çıkmaz ilk işim Şuan Elimde Bulunan Huwaei Google İdeos X5 ile değiştirmek.
İphone almak isteyenleri caydıracak ve cezbettirecek özelliklere sahip..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
akıllı, herkesi, sahibi, telefon, yapacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En iyi akıllı telefon! Deep Samsung 0 02 Mart 2012 17:22
Standart telefon fiyatına akıllı telefon! Deep Turkcell 0 20 Ocak 2012 20:02