IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2012, 12:36   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cebinizde yer açın!




Android cebiniz fotoğraf ve v...ideolarla tıka basa doldu mu? İşte boş alan yaratma rehberiniz...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Android cebinizle sıkça fotoğraf çekip HD v...ideolar kaydediyorsanız, yüzlerce MB'lık yer kaplayan oyunların hayranıysanız, bir süre sonra boş alan sorunu yaşamanız kaçınılmaz. Boş alanınız azaldığında ise merakla beklediğiniz oyunu yüklerken hatalarla karşılaşmanız, yüksek çözünürlüklü bir ----- kaydederken v...ideonuzun yarıda kalması mümkün. Bu yazımızda Android cihazınızdaki boş alanınızın nereye gittiğini bulmanıza yardımcı olacak dört yolu sizlerle paylaşacağız.

Dahili Özellik: Depolama ayarları yapılmalıdır...
Boş alan konusunda ciddi bir sorununuz varsa, yani boş alanınızı göstercek bir uygulamayı dahi yükleyemiyoranız, öncelikle Android'in sunduğu işlevi kullanmalısınız. Bunun için Ayarlar > Depolama yolunu izleyin. Açılan ekranda dahili depolama, dahili SD kart gibi depolama birimlerinde hangi içeriğin ne kadar yer kapladığını görebilirsiniz. Böylece uygulamaların mı, fotorğaf ve v...ideoların mı boş alanınızı tükettiğini görebilirsiniz. Kategorilere dokunduğunuzda Android, bir dosya yöneticisi açmaya çalışacaktır. Böylece gereksiz öğeleri elle temizleyebilirsiniz. Uygulamalara dokunduğunuzda ise uygulamaları kaldırabileceğiniz bir liste görüntülenir. Bu listede hangi uygulamanın ne kadar yer kapladığını da görebilirsiniz.

DiskUsage
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], depolama alanınızı nasıl kullandığınızı grafiksel bir biçimde gösteriyor. En solda ana klasörler, sağa gittikçe alt klasörleri görüyorsunuz. Klasör alanlarına tıklayarak onlara yaklaşabiliyor, içersinde bulunan öğelerin hangisinin daha çok yer kapladığını görebiliyorsunuz. Silmek istediğiniz öğeleri Menü'ye dokunup Delete'i seçerek silebilirsiniz. DiskUsage'in tek önemli dezavantajının dosyaları silmeden önce onları ön izlemenize izin vermemesi olduğunu söyleyebiliriz.

Storage Analyser
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], verilerinizi bir ağaç haritası yerine çubuklar şeklinde görselleştiriyor. Uygulama, farklı depolama birimlerinin durumunu özet olarak gösterebilen hoş bir özelliğe de sahip. Bunun yanında Storage Analyser ile dosyaları silmeden önce onları ön izleyebiliyorsunuz. Filtreleme özelliği ise belirli dosya ve klasörleri rapordan hariç tutmanıza yardımcı oluyor.

SD Maid
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tanıttığımız uygulamalar arasında Root erişimi isteyen tek uygulama. Ancak SD Maid, buna değecek işlevselliği size sunuyor. Ekranın üst tarafında yatay olarak kaydırabildiğiniz sekmeler yer alıyor. Corpse Finder ile kaldırdığınız programların geride bıraktığı klasörleri bulabiliyorsunuz. Biggest Files sekmesi ise telefonunuzdaki en büyük dosyaları buluyor. Bu sayede telefonunuzdaki dev boyuttaki v...ideoları ve yedekleri bulabilirsiniz. Ancak bir dosyayı silmeden önce iki kez düşünmenizi ve emin olmanızı tavsiye ediyoruz.

CEP TELEFONU

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
açın, cebinizde, yer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni cebinizde bunları arayın! Deep Cep Telefonlar 0 24 Nisan 2012 16:05
Cebinizde casus var mı? Deep Cep Telefonlar 0 06 Aralık 2011 04:05
2010'da 'YTL'ler cebinizde kalmasın Feronia Haber Arşivi 0 21 Aralık 2009 08:38
Fotoğraflar cebinizde! Kralice Ağ, Network ve Networking 0 14 Aralık 2008 13:19
Cebinizde Windows keyfi Kralice Windows 0 01 Temmuz 2008 19:07