IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Google Play Store'da 0.25$'lık uygulama promosyonu başladı (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/505291-google-play-storeda-025lik-uygulama-promosyonu-basladi.html)

Flevour 27 Eylül 2012 19:41

Google Play Store'da 0.25$'lık uygulama promosyonu başladı
 
Bugün 25 milyar indirme barajını aştığı duyurulan Play Store'da ünlü oyun stüdyolarının popüler yapımlarıını %75'i aşan indirimlerle satın alabilmeyi mümkün kılan 0.25$'lık uygulama promosyonu resmen başladı. Kampanya kapsamında belirli bölgelerde özel müzik, film, kitap ve dergi koleksiyonlarını uygun fiyatlarla satışa sunan Google, bu tür içeriklerin erişilebilir olmadığı Türkiye gibi ülkeler için geçtiğimiz dönemlerde hayata geçirdiği indirim fırsatlarını çok daha ucuz bir şekilde tekrar tüketiciyle buluşturdu.

Angry Birds Space Premium, The Cat in the Hat - Dr. Seuss, OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD), Granny Smith, runtastic PRO, Asphalt 7: Heat, Ocean HD, Draw Something, Clouds & Sheep Premium, Let's Create! Pottery, Tasks, Sudoku, NFL Kicker 13 ve Symphony of Eternity içeriklerini hemen şimdi 0.25$'a edinebilirsiniz. Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen kampanyanın ana sayfasına buradan ulaşarak ilerleyen günlerde eklenecek yeni içerikleri takip edebilirsiniz.

Resmi Android blogu aracılığıyla 25 milyar indirmeye ulaştıkları için büyük mutluluk duyduklarını belirten dijital içerik bölümünün başındaki isim olan Jamie Rosenberg, sonraki 25 milyar indirme için beklemede olduklarını belirterek sözlerini noktalamıştı. 25 milyar barajı için 0,25$'lık uygulamalar dağıtan Google'ın ilerleyen dönemlerde elde edeceği indirme rakamları hususundaki başarılarda bizlere çok daha avantajlı fırsatlar sunacağını söyleyebiliriz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net