IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By yaSmin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2014, 15:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geleceğin cep devleri!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bugünün cep telefonu devlerini unutun. Yakın gelecekte herkes, bu telefon markalarını konuşacak!
Akıllı cep piyasasında rakiplerinizden sıyrılıp öne çıkmanız giderek zor bir hale geliyor. Artık sadece teknik özellikleri "kökleyip", ekranı büyütüp dikkat çekmeniz mümkün olmayabiliyor. Dahası, tüm cepler her geçen gün birbirine daha çok benzediğinden, iş sıkıcı bir hal almış durumda.
Akıllı ceplerin yakın gelecekte farklı alanlarda rekabet edeceklerini, çok daha farklı bir cep piyasasıyla karışılacağımızı kestirmek zor değil. Amiral gemisi ceplere has özellikleri çok daha ucuza sunan One Plus One, bunun işaretlerinden. Xiaomi Redmi Note ve Meizu MX3 gibi telefonlar ise sekiz çekirdekli işlemcileri ve 128GB'lık depolama alanları ile değişimin başladığını gösteriyorlar.
Kısacası Samsung ve Apple'ın başı, yenilikçi ceplerle derde girmek üzere. İşte bu yeniliğe öncü olabilecek birkaç cep firması.
OnePlus
Amiral gemisi ceplere inanılması güç bir alternatif olan OnePlus One, 2.5GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 3GB RAM gibi üst düzey teknik özelliklere sahip. Cihazın 16GB'lık modelinin fiyatı ise sadece 299 dolar.

Yota Devices
Yota Devices'ın tek telefonu olan YotaPhone, çift ekranıyla piyasadaki en yenilikçi ceplerden. Ön yüzünde standart LCD ekrana sahip telefon, arya yüzünde uyarılar için kullanılabilen bir e-ink ekran sunuyor. Daha iyi özelliklere sahip YotaPhone 2 ise bu yılın sonuna doğru ortaya çıkacak.

Jollo, Project Ara ve fazlası
Jolla
Android ve iOS'un karşısında yeni bir işletim sistemi sunma cesareti gösteren Jolla, aynı isimdeki telefonunu 555 dolara satıyor. Şu an piyasadaki tek Sailfish'li telefon, Jolla'nınki.
Project Ara
Google, Project Ara ile temeli sadece 50 dolar eden, parçaları birleştirilip ayrılabilen bir telefon sunmayı planlıyor. Projenin gerçekleşmesi halinde her sene telefon değiştirmekten kurtulup, sadece gerekli parçaları yükseltebileceğiz. İlk Project Ara telefonunun Ocak 2015'te ortaya çıkması bekleniyor.

Oppo
Çin'in önemli markalarından biri olan Oppo, önümüzdeki yıllarda Avrupa ve ABD'de ismini duyuracak. Oppo'nun ilginç ceplerinden Find 7, 2K ekran sunan ilk telefonlardan, bunun yanında Oppo N1, CyanogenMod ile çalışabiliyor ve dönebilen bir kameraya sahip.
GeeksPhone
Listemizdeki en az tanınmış firmalardan olan GeeksPhone, aslında diğerlerinin gerisinde kalmıyor. En güçlü Firefox telefonlarından biri olan Revolution, 1.6GHz çift çekirdekli Atom işlemci, 1GB RAM, 4.7 inç qHD ekran gibi özelliklerle geliyor. Telefonun en önemli özelliklerinden biri ise dual-boot yeteneği sayesinde Android'i çalıştırabilmesi. GeeksPhone, yurt dışında 229 dolara satılmakta.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cep, devleri, geleceğin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayvanlar Aleminin Devleri Afrodit Hayvanlar Alemi 0 17 Aralık 2011 10:25
Devleri böyle ezdiler! dreamy Bilim Dünyasından Son Haberler 0 21 Kasım 2011 16:57
Cep devleri yalan mı söylüyor Slipknot Cep Telefonlar 0 19 Eylül 2010 15:21
Internetin devleri! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 28 Nisan 2010 21:02