IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2014, 03:18   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Casper Via V5 Selfie (Özçekim) İnceleme




Orta seviye akıllı telefonların en yenisi Casper Via V5i inceledik. Bakın neler dikkatimizi çekti...

Casper’ın Casper Via V8 isimli amiral gemisinden sonra piyasaya sunduğu yeni akıllı telefonu Via V5, hem akıllı bir cep telefonuna çok para harcamak istemeyen hem de çok iş gören bir akıllı telefonum olsun diyenler için harika bir seçim. Mat beyaz ve mat siyah olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

Casper Via V5’in en dikkat çekici özelliklerinden biri tasarımı. Casper Via V8’de de bulunan metal çerçeve Via V5’i hem kaliteli, hem akıllı hem de havalı bir telefona çevirmiş. Ön panel kısmında ekrana verdiği geniş alan ise Via V5’i büyük ekran severlerin baş tacı yapabilir.
Casper Via V5’te 5 inçlik geniş ekranında IPS panel teknolojisi kullanmış. Bu doğrultuda ekran oldukça renkli ve canlı. Yakın ve hareketli görüntülerde herhangi biz bozulma, pikselleşme ile karşılaşmıyor oluşumuz da başka bir güzel detay. 720x1280 ekran çözünürlüğü ile de orta segment akıllı telefonlar için beklentileri karşılar nitelikte. Hafif olması ve inceliği ise özellikle kadınların çok hoşuna gidecek diyebilirim. 6.9 mm’lik bu şık telefon, sadece 145 gram oluşuyla da puanları topluyor.

Casper Via V5’in işlemcisine gelirsek yine V8’deki gibi MTK işlemciyi görüyoruz. Bu işlemci için bu seviye telefonlarda hem arayüz hem de oyunlarda oldukça çok iyi performans veriyor diyebilirim. Üst seviye akıllı telefonlardan çok az eksiği olduğunu söylemek mümkün. Google Play’deki tüm üst seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Spider Man ve Racing Rivals isimli Google Play’ın üst seviye oyunlarını herhangi bir takılma ve ısınma sorunuyla karşılaşmadan oynayabildim.
Kutudan Android 4.4 ile çıkan V5 eğer zaten bir Android kullanıcısıysanız size arayüz olarak çok tanıdık gelecek. 1.3 GHz. Hızındaki MT6582 numaralı işlemcisinin ise 4 çekirdekli olduğunu söyleyelim. Grafik işlemcisi olarak da Mali 400 karşımıza çıkıyor. 1GB ram ve dahili 16 GB’lık dahili hafızaya sahip. Tabiiki bu 16 GB’lık hafızayı 32 GB’a kadar artırabilmek de mümkün.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gelelim en önemli kısma… Bataryası 2000mAh. Kullanım özelliklerinize bağlı olarak değişebilir ancak bataryası ortalama bir kullanım sıklığında rahatlıkla 24 saat dayanıyor. Ancak arka kapağın sabit olması nedeniyle batarya değişiminin söz konusu olmadığını hatırlatalım.Tasarımdan sonra en dikkat çekici özelliği ise kamerasının kendi segmentindeki telefonlara göre çok iyi olması.
13 MP flaş destekli arka kameraya ve selfie severleri sevindirecek 5 MP ön kameraya sahip. Gece çekimlerinde de üst seviye akıllı telefonlar ile yarıştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Aynı zamanda birçok çekim moduna da sahip olan kamerası, size farklı ışık ve mekânlara özgü fotoğraf çekebilme rahatlığı sunuyor.

Sonuç olarak orta fiyat bandında bir telefon düşünüyorsanız diğerleriyle işlemci olarak çok fark göremesek de hem tasarım hem kamera özelliği açısından tercih edilesi bir telefon.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
casper, selfie, v5, İnceleme, özçekim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnceleme: Casper VIA T1E-B Tablet SeckiN Diğer Tabletler 0 13 Haziran 2014 11:04
Bu selfie Oscar selfie'sinin rekoruna yaklaştı! Violent İnternet Dünyasından Haberler 0 20 Nisan 2014 22:06