IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2014, 02:23   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nexus 6 fiyatı ile korkutuyor




Google’ın bu yılki akıllı telefonu, daha önceki yıllarda karşılaşmadığımız kadar pahalı! Nexus 6 Avrupa ülkelerindeki ekonomik Nexus beklentilerini boşa çıkarıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Android platformu, birçok dev teknoloji şirketinin onlarca modeline ev sahipliği yapsa da, sektörün standartlarını belirtleyen cihazlar Google’dan geliyor. HTC, LG, Samsung ve Sony gibi markalar, her ne kadar birbirinden ilginç Android’ler sunsalar da, akıllardan çıkmayan modeller arasında Nexus’ları da her daim görüyoruz.

Google imzalı akıllı telefonların bu yılki versiyonu da, ünlü serinin bizleri uzun yıllar boyunca imrendirmeye ve özendirmeye devam edeceğini yeniden ispatlıyor. Nexus 6, 6 inç büyüklüğündeki dev AMOLED ekranı, Qualcomm Snapdragon 805 işlemcisi, Adreno 420 GPU devresi, 3 GB RAM ve 32/64 GB hafıza seçenekleriyle, son derece cazip bir akıllı telefon olmayı başarıyor. Fakat, cihazın Avrupa ülkelerindeki fiyatının o kadar da cazip olduğunu söyleyemiyoruz.

Ucuz Nexus beklentileri boşa çıktı. Nexus 6 fiyatı ile el yakmaya hazırlanıyor!


Bugün Almanya’da yalnızca gece mavisi renk seçeneği ile saıtşa çıkan Android 5.0 Lollipop işletim sistemli akıllı telefon, 32 GB’lık versiyonu ile tam tamına 599 € tutuyor. Bu fiyatı yüksek bulanlar, 64 GB NAND bellekli modelin fiyatını öğrenene kadar beklesin. 64 GB bellekli Nexus 6′nın vergiler dahil fiyatı 649 € olarak belirlendi.
Almanya’lı Google müşterilerinin siparişleri 19 Aralık’tan itibaren adreslerine gönderilecek. Cihazın ülkemizdeki temin edilebilirliği şimdilik belli olmasa da, fiyatı hakkında yüzeysel bir tahminde bulunmamız mümkün.

Galaxy Note 4′ü pahalı bulup Nexus 6′yı bekleyenler, aradıklarını bulamayacaklar


Galaxy Note 4′ün Almanya’daki fiyatının 699 € olarak belirlendiği ve yurdumuzda da 2300 TL’den tüketiciye sunulduğu ortada. Dolayısıyla, kaba bir doğru orantı hesabı yapacak olursak, 32 GB hafızalı Nexus 6′nın ülkemizde 1970 TL den satılacağını, 64 GB depolama alanı sunan modelin ise, 2135 TL’lik fiyat etiketi ile yurdumuzda görüleceğini tahmin etmemiz mümkün.
Nexus serisi önceki yıllarda fiyat ve performans karşılaştırmalarını alt üst eden bir seriydi ve Google bu yılki cihazı ile gidişatı bozdu. Galaxy Note 4′ün Snapdragon 805′li modelini bekleyen kullanıcılar, bu fiyata rağmen 2135 TL’lik Nexus 6′ya yönelebilirler. Ancak, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir model hedefleyenlerin aradığı cihaz kesinlikle bu akıllı telefon olmayacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, fiyatı, ile, korkutuyor, nexus


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hayvanları korkutuyor! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Mart 2014 13:27
Nexus 5'in Fiyatı Ne Olacak? SeckiN Cep Telefonlar 0 10 Ekim 2013 11:06
Apple'ı korkutuyor mu? Deep Apple 0 06 Haziran 2012 15:21
İşte Galaxy Nexus'un fiyatı! Deep Samsung 0 28 Kasım 2011 02:43