IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2015, 20:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Xiaomi Redmi 2S'in Görüntüleri Sızdırıldı




Xiaomi'nin 4 Ocak'ta tanıtması beklenen uygun fiyatlı yeni akıllı telefonlarından biri olan Redmi 1S halefi çift SIM kartlı Xiaomi Redmi 2S görselleri ile beraber internete sızdırıldı.



Son zamanların öne çıkan akıllı telefon üreticilerinden biri olan Çinli Xiaomi, yeni amiral gemi modeli Xiaomi Mi5'i tanıtacağı belirtilen CES 2015 öncesinde uygun fiyatlı yeni akıllı telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde davetiyeleri internete sızdırılan 4 Ocak'taki tanıtımdaki görücüye çıkması beklenen modellerden biri Redmi 1S'in halefi.

Firmanın en çok satan modellerinden biri olan Xiaomi 1S, uygun fiyatı ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Bu modelin yenilenen hali olarak Redmi 2S'in fotoğrafları internete sızdırıldı.



Daha önceden ortaya çıkan bilgilere göre 4.7 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüğünde IPS LCD ekrana yer verilen Xiaomi Redmi 2S, yeni nesil 64-bit destekli Snapdragon 410 yongasetini kullanacak. Bunun yanı sıra 1GB RAM, 8GB dahili depolama alanı, 2200 mAh batarya, 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera gibi özelliklere sahip olacağı belirtiliyor.



Android 4.4 üzerinde çalışan Xiaomi'nin MIUI arayüzü ile kullanıcılar ile buluşması beklenen cihazın yine fiyatı ile dikkat çekmesi bekleniyor. Ayrıca 4 Ocak'taki etkinliğin davetiyelerinde de dikkat çeken detaylardan biri olan çok sayıda renk seçeneğinin Xiaomi Redmi 1S'de de tercih edilmesi muhtemel. Yeşil, mor, sarı, siyah,beyaz, kırmızı dahil olmak üzere çok sayıda renk çeşidinin duyurulması hiçte sürpriz olmayacaktır.

Bunun yanı sıra cihazın Redmi 2S yerine Xiaomi 1S'in çift SIM kartlı modeli olarak daha farklı bir isimlendirme ile de duyurulabileceği ihtimalinin de bulunduğunu söyleyelim.



2014 yılında oldukça büyük bir yükseliş göstererek Çin'in en büyük ve dünyanında en büyük dördüncü telefon üreticisi konumuna yükselen Xiaomi, 2015 yılının ilk haftalarına damga vurabilir. Xiaomi'nin çok satan Redmi ailesinin yeni modelleri Redmi 2S ve Redmi Note 2'yi 4 Ocak'ta duyurmasından sonra CES 2015'te de yerini alacak.

Xiaomi 2015'e hızlı bir giriş yapacak

Uygun fiyatı ve üst düzey özellikleri ile dikkat çeken Xiaomi Mi4'ün halefi ve firmanın yeni amiral gemisi olması beklenen Xiaomi Mi5 zira fuarın ve yılın beklenen akıllı telefonlarından biri. Ayrıca gündemde Galaxy Note Edge'ye benzetilen fakat her iki taraftan kavisli ekrana sahip Xiaomi Arch'da yer alıyor. Bakalım firma 2014'te gösterdiği büyüme eğilimini yeni yılda da devam ettirebilecek mi?

Xiaomi Redmi 2S hakkında ne düşünüyorsunuz?


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2sin, görüntüleri, redmi, sızdırıldı, xiaomi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Siyah Xiaomi Mi5 Göründü SeckiN Xiaomi 1 31 Aralık 2014 00:58
Xiaomi Redmi Note 2 Ortaya Çıktı SeckiN Xiaomi 0 27 Aralık 2014 15:06
Xiaomi, Yakında Türkiye'de! SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Kasım 2014 09:12
Zeaplus'tan Xiaomi Mi4 Taklidi SeckiN Cep Telefonlar 0 23 Kasım 2014 11:17
Just Cause 3'ün ekran görüntüleri sızdırıldı! Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 06 Kasım 2014 02:43