IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   iPhone 6s Kutusundan Asma Kilit Çıktı (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/739462-iphone-6s-kutusundan-asma-kilit-cikti.html)

Cry 08 Mart 2016 12:10

iPhone 6s Kutusundan Asma Kilit Çıktı
 
Ucuza iPhone 6s almanın sevinciyle kutuyu açan adam, iPhone 6s yerine asma kilitle karşılaştı. Peki, bu olaydan sonra firma yetkilileri adama iPhone 6s gönderdi mi?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Online satış mağazası 11street’ten 16 GB Apple iPhone 6s alan Malezyalıadam büyük bir hüzünle karşılaştı.

736 dolara iPhone 6s satın alan Malezyalı adam 50 dolarlık indirimin keyfini çıkarmayı planlıyordu. Ucuza da satın almanın verdiği keyifle telefonu bekleyen adamın asma kilitle karşılaşması hayli üzücü.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Phonearena'nın haberine göre 736 dolara asma kilit satın alan adam kutu içeriğinin fotoğrafını Facebook üzerinden paylaşıyor ve 11streetyetkililerine bildiriyor. Şirket yetkilileri 24 saat içerisinde durumu düzeltip ürünü değiştiriyorlar.

İnternet üzerinden alışveriş yapmanın rahatlığının yanı sıra alınan riskte bu aralar hayli dikkat çekiyor. Xbox One konsolu beklerken sadece fotoğrafını alandan tutun odun iPad alana, telefon beklerken kutusundan hıyar çıkandan iPad yerine not defteri alana kadar saymakla bitmeyecek vaka mevcut.


Burada dikkat edilmesi gereken nokta alışveriş yaptığınız siteden çok sitedeki mağazalar. 11street gibi siteler ürünleri kendileri tedarik etmiyor, bunu hali hazırda yapan mağazalar ile anlaşıyor. Akıllı telefonlar gibi cihazları satın almadan önce mağazayı araştırmakta fayda var.


shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net