IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Meizu Pro 6 Hakkında İlk Bilgiler! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/740751-meizu-pro-6-hakkinda-ilk-bilgiler.html)

Cry 14 Mart 2016 14:17

Meizu Pro 6 Hakkında İlk Bilgiler!
 
Meizu, Mobil Dünya Kongresi gibi etkinlikleri pas geçerek yeni amiral gemi modeli Meizu Pro 6 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Meizu Pro 6 hakkında ilk bilgiler geldi!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mobil Dünya Kongresi’nde Xiaomi gibi Çinli üreticilerin amiral gemi modelleri boy gösterirken, Meizu’da uzun süredir bir sessizlik devam ediyor.

Bu yıl Pro 6, MX 6 ve yeni bir orta seviye akıllı telefon ile gelmesi beklenen Meizu’nun, bu cihazları üçüncü veya son çeyrekte tanıtılacağı belirtiliyor.

Meizu Pro 6 özellikleri!

Geçtiğimiz yıl Samsung’un Exynos işlemcilerinden güç alan firma, Çinli kaynaklardan gelen bilgilere göre bu yıl tercihini yine Exynos cephesinden yaparak, Pro 6 modelinde Galaxy S7 serisi ile kullanıcılara sunulan Exynos 8890 yonga setini kullanacak.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ayrıca ekran tarafında yine Full HD çözünürlüğün tercih edileceği telefonun, 6 GB RAM - 128 GB Depolama ve 4 GB RAM - 64 GB Depolama olmak üzere iki farklı versiyon ile geleceği belirtiliyor.

Diğer taraftan 3D Touch teknolojisine de yer verilecek olan Meizu Pro 6’da, artık standart hale gelen hızlı şarj teknolojisinin yanı sıra Flyme 6.0 arayüzü bulunacak.

shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net