IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   VAIO'dan Windows 10 ile Çalışan Telefon! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/740908-vaiodan-windows-10-ile-calisan-telefon.html)

Cry 15 Mart 2016 17:23

VAIO'dan Windows 10 ile Çalışan Telefon!
 
Bilgisayar tarafında görmeye alıştığımız VAIO, akıllı telefon pazarına Windows 10 ile giriş yapmıştı. Görünen o ki VAIO pazarı sevdi ve yeni telefon hazırlıklarına başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Japonya merkezli VAIO, geçtiğimiz Şubat ayında Windows 10 ile çalışanVAIO Phone Biz modelini duyurmuştu. Bilgisayar sektörünün önemli oyuncularından olan VAIO, üzerinden çok geçmeden Windows 10 ile çalışan yeni modeli için kolları sıvadı bile.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Windows 10 ile çalışan yeni VAIO telefonun özellikleri nasıl olacak?

Amerika üzerinde Bluetooth sertifikası alırken ortaya çıkan yeni VAIOmodeli, VAIO Phone Bız modelinde kullanılan 5.5 inç ekranın aksine 4.7 inçbüyüklüğünde Full HD bir ekran kullanacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bluetooth Special Interest Group (SIG) üzerinde ortaya çıkan VPU051C11Nmodel numarasına sahip yeni VAIO modeli, gücünü ise orta segmentin başarılı işlemcilerinden Snapdragon 615’den alacak.


2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olması beklenilen modelin en büyük avantajı olaraksa Windows 10 ile beraber gelen en önemli özelliklerden olan Continuum özelliği gösteriliyor.

VPU051C11N model numarasına sahip Windows 10 ile çalışacak yeni VAIOmodelinin ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi ise henüz bulunmuyor.

shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net