IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Zenfone 3 Beklenenden Daha Güçlü Olacak (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/749039-zenfone-3-beklenenden-daha-guclu-olacak.html)

Cry 26 Mayıs 2016 21:12

Zenfone 3 Beklenenden Daha Güçlü Olacak
 
Asus ZenFone 3'ün özellikleri tanıtıma kısa bir süre kala sızdırıldı. ZenFone 3 beklentilerin aksine oldukça güçlü bir telefon olacak. ZenFone 3 hakkında son gelişmeler haberimizde...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Asus’un önümüzdeki hafta içerisinde resmen tanıtacağı üçüncü nesil ZenFone serisi akıllı telefonlara ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Son sızıntı Asus’un ZenFone 3 serisiyle çıtayı daha da yükselttiği ve amiral gemisi rekabetine dahil olduğunu gösteriyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


GFXBench kriter testi verilerine göre Asus, Snapdragon 820 işlemcili bir ZenFone 3 modeli hazırlıyor. Asus Z016D model numarasına sahip telefonda 5.5 inç (13.8 cm) büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran yer alacak.
Asus ZenFone 3 İddialı Olacak

Tayvanlı üreticinin Galaxy S7, LG G5, HTC 10 ve Xiaomi Mi 5’in karşısına çıkaracağı tepe model telefona 4GB RAM eşlik edecek. 32GB dahili depolamanın kullanılacağı ZenFone 3’te depolama alanını microSD kartla 128GB artırmak mümkün olacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ZenFone 3’ün kamera birimi 23 megapiksel arka,8 megapiksel ön şeklinde olacak. Ana kamera çift LED flaş ve lazer otofokus sensörüyle desteklenecek. Arka kamerada ayrıca bu defa OIS teknolojisinin yer alması bekleniyor.
Android 6.0 tabanlı ZenUI 3.0 kullanıcı arayüzüyle çıkış yapacak ZenFone 3, 30 Mayıs’ta başlayacak Computex 2016 etkinliğinde tanıtılacak. Asus aynı etkinlikte ayrıca 4.5 ve 5 inç büyüklüğünde ekrana sahip iki ZenFone 3 modeli daha duyuracak.
Metal çerçeve, parmak izi tarayıcısı, metal çerçeve ve beyaz, siyah, altın, gül altın ve gümüş olmak üzere beş farklı renk seçeneği ZenFone 3'te karşımıza çıkacak diğer önemli gelişmeler olacak.



shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net