IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ekim 2018, 11:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kickstarter’a damga vuran yerli akıllı saat Viita Titan!




Sizler için yeni bir inceleme videosu hazırladık. Bu videomuzda, Kickstarter’a damga vuran yerli akıllı Viitan Titan akıllı saati inceliyoruz. Yazılımı tamamen yerli olan bu akıllı saat bizlere neler sunuyor? Viita Titan inceleme videomuz ile karşınızdayız! Viita Titan özellikleri neler?

Viita Titan IndieGoGo linkine buradan ulaşabilirsiniz!

Kickstarter’da Titan HRV akıllı saat!
Kickstarter’a damga vuran yerli akıllı saat Viita Titan!
Kickstarter projesi olarak başlayan akıllı saat projesi, kısa bir sürede ciddi bir ilgi görmeyi başardı. Viita Titan akıllı saat, seramik, safir cam, titanyum ve alüminyum malzemeye sahip kasa tasarımı ile dikkat çekiyor. 14 günde kadar pil ömrü sunabilen saat, 10 ATM suya dayanıklı yapısı ile farklılık yaratıyor.

Viita Titan inceleme
Kickstarter projesi kapsamında üretilen ve büyük ilgi çeken akıllı saati sizler için inceledik. Kickstarter üzerinden destekçi olmak ve takip etmek için de yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz.



Şu anda prototip olan ve Türkiye’de sade

Şu anda prototip olan ve Türkiye’de sadece ShiftDelete.Net tarafından incelenen Viita Titan akıllı saatin videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Yüzde 100 yerli yazılım ile geliştirilen akıllı saat
Yazılımı Kayseri Erciyes Teknopark’ta hazırlanan saatte, Viita OS isimli işletim sistemi yer alıyor. Android ve iOS işletim sistemleri için de ücretsiz olarak kullanıma sunulan Viita uygulaması ile senkronize çalışan yazılım ile saatin çok sayıda ayarına erişebilirsiniz.

Aralık ayında ilk bağış yapanlara dağıtılacak olan akıllı saatin, işletim sistemi ve mobil uygulama yazılımı da, yine Aralık iyi içinde final haline kavuşmuş olacak.

Üzerinde yer alan nabız sensörü ile 7/24 kalp atış ritminizi takip eden saat, stres, dehidrasyon, kalori ve uyku takibi gibi özellikleri de sunuyor. Bu yetenekleri ile bir fitness koçu olabileceğini de belirtelim. Saat 7/24 nabız ölçmesinin yanında HRV dediğimiz anlık kalp ritim değişikliğini de sunması önemli bir özellik.

Viita Titan teknik özellikleri
Viita Titan, 320 x 290 ekran çözünürlüğü sunan TFT LCD ekrana sahip. 22 mm kordon ebatı ile tasarlanan saat, 87 gram ağırlığı ile kolda yorucu da olmayan bir tasarımda. 530 mAh kapasiteli bataryası ise 14 güne kadar pil ömrü sunabiliyor. Dahili GPS ve Bluetooth desteğine sahip olan saat, fitness koçu olarak en büyük yardımcınız olacak.

Viita OS yüklü olarak gelen ve yazılımı Kayseri Erciyes Teknopark’ta tasarlanan saat,Android ve iOS işletim sistemli cihazlarda da çalışıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kickstarter’a damga vuran yerli akıllı saat viita


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güne damga vuran diyalog Cemalizim Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 15:28
CHP toplantısına damga vuran kare PassioN Haber Arşivi 0 01 Şubat 2012 19:13