IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   WhatsApp’ı sildirecek Kaizala uygulamasını denedik! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/804249-whatsapp-i-sildirecek-kaizala-uygulamasini-denedik.html)

Swat 16 Ekim 2018 11:32

WhatsApp’ı sildirecek Kaizala uygulamasını denedik!
 
Microsoft, kurumsal yazışma ve iş planlama gibi işlerinizi tek bir uygulama üzerinden yapabileceğiniz ve sunduğu çok sayıda özellik ile hepsi bir arada çözüm niteliği taşıyan Microsoft Kaizala uygulamasını kullanıma sundu. Bu uygulama WhatsApp’ın tahtını sallayabilir!

Microsoft Kaizala uygulaması WhatsApp’ı unutturabilir!
İş yerleri, kurumsal şirketler ve kişiler arasındaki anlık iletişim kanallarını tek bir uygulama altında toplayan Kaizala uygulamasını, Microsoft Türkiye Pazarlama Yöneticisi Oray Erkuş ile değerlendirdik.

Android, iOS ve Windows işletim sistemleri için hem ücretli hem de ücretsiz versiyonlara sahip olan Kaizala uygulaması, sahip olduğu ve sunduğu özellikleri ile göz dolduruyor. Temelinde anlık mesajlaşma ve haberleşme olan bu uygulama, şirketlerin kullandığı çok sayıda çözümü bir uygulamada toplayabiliyor.

Anlık olarak grup oluşturma, gruplara sınırsız sayıda katılım, videolu ve sesli eğitim seansları oluşturma, toplu olarak duyurular geçme ve daha pek çok özelliği bünyesinde barındıran bu uygulama, Microsoft Office 365 ile yüzde 100 uyumu sayesinde de kurumsal işler için de büyük bir önem taşıyor.

Microsoft Kaizala hangi özelliklere sahip?
Microsoft Kaizala, sahada iletişim kurmayı ve işlerin yapılmasını kolaylaştıran yeni bir mobil uygulamadır. Kaizala ile haber almak ve verimli olmak için ihtiyaç duyduğunuz araçlara erişiminiz elde edersiniz.

Kaizala; merkez ofisten gelen duyuruları almayı, anketler veya araştırmalar yoluyla geri bildirim göndermeyi veya başkalarıyla bire bir veya gruplar halinde sohbet etmeyi kolaylaştırmaktadır. Ortak gruplar, bağlantı kurmak istediğiniz kuruluşlara geri bildirim göndermenize veya sorunları iletmenize imkan sunar. Görev atamalarına birkaç dokunuşla yanıt verin ve size atanan işleri sıralayarak işlerinizi yakından izleyin.

Ekip takibini en kolay şekilde yapabilirsiniz!
İnsanlardan konumlarını paylaşmalarını isteyin. Konumunuzu başkalarıyla paylaşın. Faturalarınızı ve giderlerinizi gönderin. Sorular sorarak insanların fikirlerini alın. Yapılacaklar listeleri oluşturarak herkesin durumunu öğrenebilirsiniz.

Konum tanıma özelliği, başkalarından konum isteme, tek bir dokunuşla coğrafi etiketlenmiş konumunuzu gönderme veya otomatik etiketlenmiş konumla resim çekip göndermeyi kolaylaştırmaktadır. Herkesin nerede olduğunu kolayca görerek işleri etkili bir şekilde koordine edebilirsiniz.

Bu uygulamayı, iş yerlerinde ve bireysel olarak deneyimlemek isteyenler için indirme linklerini sizler ile paylaşıyoruz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net