IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2019, 13:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Asus ROG Phone 2 - Fiyatı ve Özellikleri




‘GTA 5 Açar mı?’ Dedirten Özelliklere Sahip Asus ROG Phone 2 Tanıtıldı.

Asus, oyuncu telefonu deyince akla ilk gelen telefon olan ROG Phone'un yeni modeli ROG Phone 2'nin özelliklerini resmen duyurdu. Oyuncu telefonu sektörünü sallamaya geldiğini her özelliğiyle belli eden ROG Phone 2, birçok amiral gemisinde bulunmayan özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Günümüzde mobil oyunculuk büyük bir hızla yayılıyor. Bunun farkında olan akıllı telefon üreticileri de bu alana yatırımlar yapmaya başladı. Bu yatırımların en son ürünü ROG Phone 2 de resmi olarak ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl içerisinde akıllı telefon girişimlerinde oyuncuları da düşünen Asus, ROG Phone ile piyasaya giriş yapmıştı. Donanım konusundan zengin ve tasarım açısından da göze hitap eden bir telefonu ortaya koymuştu. Oyuncu telefonu anlamında başarılı olan cihaz, yeni bir geliştirmeyle Asus ROG Phone 2 olarak karşımıza çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mobil platformdaki oyunlar için gerekli performansı sağlayacak olan Asus ROG Phone 2, 6,59 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekrana sahip. Asus'un yaptığı en büyük yenilikse 120 Hz'lik bir yenileme oranını getirerek dünyanın 120 Hz'lik ilk AMOLED ekranını kullanmak oldu.

19,5:9 en/boy oranı sunan cihaz, HDR 10 desteğine ve 240 Hz dokunmatik algılamaya sahip. Aynı zamanda SDR2HDR dönüşümüne ve DCI-P3 renk gamına sahip olan cihaz, oyuncuların oyunlardaki tüm detayları görmesi için tasarlanmış diyebiliriz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Herkesin bildiği üzere ROG Phone 2, Qualcomm'un son zamanlarda tanıttığı Snapdragon 855+ işlemcisini kullanıyor. 12 GB'lık bir RAM ve 256 GB'lık bir dahili depolamayla gelen cihaz, stok Android'e yakın olan Zen UI 6'nın hafifletilmiş bir sürümünü kullanıyor. Asus, bunun yanı sıra telefonun kullanıcılarına ZenUI Classic ve ROG UI temaları arasında tercih yapma imkanını da sunuyor.

Asus'un ROG Phone 2 isimli telefonu oyun odaklı olsa da kamera konusunda da herhangi bir kesintiye gitmemiş. Arkada f/1,79 diyafram açıklığına sahip 48 MP'lik bir kameranın yanı sıra 13 MP'lik ultra geniş açılı bir sensörü bulunduran cihaz, 24 MP'lik bir ön kameraya da sahip. Bu da hem oyun oynayıp hem de yayın yapan kullanıcıların tam aradığı özellik.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir oyuncu telefonunun olmazsa olmazı ısı yönetimi kısmına geldiğimiz zaman ROG Phone'da gördüğümüz benzer yaklaşımı ROG Phone 2'de de görmek mümkün. Buhar çemberi, bakır ısı dağıtıcısı ve grafit pad üçlüsü, cihazın ısı yönetimini kontrol ediyor. Aynı zamanda bu üçlünün Aeroactive Coole fanıyla eşleşerek daha sessiz bir performansı da mümkün kılıyor. Tüm bu bilgileri özetlememiz gerekirse telefonun ısısı 5 dereceye kadar düşürülebiliyor.

Telefonda bulunan en büyük gelişmeye gelecek olursak ROG Phone 2, 6.000 mAh'lik bir bataryayla birlikte oyunculara uzun bir oyun deneyimini vadediyor. Aynı zamanda 30 W'lık bir şarj desteğini de sunan Asus, bir saat içerisinde 4.000 mAh'in üstünde bir şarj performansını kullanıcılarına sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Son olarak parmak izi okuyucunun telefon ekranına getirildiği ve 3,5 mm kulaklık girişinin hâlâ telefonda bulunduğunu söyleyebiliriz. Tüm bunların yanı sıra biri telefonun üstünde, diğeri de altında olmak üzere telefonda iki adet USB girişinin bulunduğunu da belirtmekte fayda var.

Telefonun fiyatına gelecek olursak Asus, şu anda bu konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı. Şu anda özellikleriyle türünün tek örneği konumunda olan cihazın ne gibi bir fiyat etiketiyle geleceğine dair birçok soru işareti bulunuyor olsa da, Asus'un oyun canavarını OnePlus 7 Pro ve Galaxy S10'a rakip olarak çıkaracağını düşündüğünüzde benzer bir fiyat etiketini bekleyebilirsiniz.

Asus ROG Phone 2 teknik özellikler:

Ekran: 6,59 inç Full HD+, 120 Hz, AMOLED, 19,5:9
İşlemci: Snapdragon 855+
RAM: 12 GB
Dahili depolama: 256 GB
İşletim sistemi: Android 9 Pie tabanlı Zen UI 6
Arka kamera: 48 MP + 13 MP
Ön kamera: 24 MP
Batarya: 6.000 mAh



Alıntıdır:

__________________
"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir... "

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akıllı telefon, asus, rog phone 2


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asus Zenfone 6 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri BLueMooN Cep Telefonlar 1 17 Mayıs 2019 11:08
Asus ZenFone Live (L2) Tanıtıldı: İşte Özellikleri BLueMooN Cep Telefonlar 0 18 Nisan 2019 15:19
Teknosa'daki Asus Dizüstü Bilgisayarın Fiyatı Hakkında Kalemzede Bilgisayar Dünyasından Haberler 0 05 Ağustos 2017 12:36
Asus ZenFone 4 teknik özellikleri detaylandı Dream Cep Telefonlar 0 07 Şubat 2017 10:33
Asus Zenbook NX 500 Özellikleri SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 02 Haziran 2014 11:17