IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2020, 14:38   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meizu'nun Yeni Amiral Gemisi 17 Pro'da 3D Derinlik Sensörü Bulunacak




Meizu'nun 8 Mayıs'ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağı yeni amiral gemisi Meizu 17 Pro'nun bir özelliği daha açıklandı. Meizu yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda telefonda 3D derinlik sensörü bulunacağı belirtildi.
Çinli teknoloji üreticisi Meizu, 8 Mayıs'ta düzenleyeceği bir etkinlikle yeni amiral gemisi telefonu ailesi Meizu 17'yi duyuracak. Şirket, düzenleyeceği etkinlikler kapsamında Meizu 17, Meizu 17 Pro ve Meizu 17T isimli 3 cihaz tanıtacak. Tüketiciler, Meizu'nun yeni amiral gemisi telefonlarıyla tanışacakları günü beklerken şirketten yeni bir açıklama daha geldi. Meizu, 17 Pro modelinin kamerasıyla ilgili önemli bir özelliği açıkladı.

Aslına bakacak olursak Meizu, sosyal medya hesaplarını kullanarak yeni amiral gemisi telefonu ile ilgili şimdiye kadar pek çok özelliği açıkladı. Şirketin açıkladığı özellikler arasında telefonun genel tasarımı, batarya performansı ve kablosuz şarj desteği gibi bazı önemli bilgiler yer alıyordu. Şirketin son açıklaması ise daha önce ortaya çıkan kamera özelliklerden bir tanesini doğruluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçtiğimiz dönemlerde ortaya atılan iddialar, Meizu 17'nin 64 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip olacağını, bu kameraya ek olarak da 20 MP çözünürlüğündeki geniş açılı kamera ve 12 MP'lik telefoto kamera bulunacağı, ayrıca bir de makro kameranın yer alacağını gösteriyordu. Meizu tarafından yapılan son açıklamalara göre ise 17 Pro modelinde, bir 3D derinlik sensörü yer alacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Meizu, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla 17 Pro'da 3 boyutlu derinlik sensörü bulunacağını resmen ilan etti. Ancak bu sensörün ne amaçla kullanılacağı şu an için bilinmiyor. Meizu, bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken uzmanlar, bu sensörün yeni iPad Pro'da bulunan LIDAR sensörü gibi artırılmış gerçeklik için kullanılabileceğini söylüyorlar.

Meizu 17 serisi ile ilgili yapılan açıklamalarda bu telefonların Snapdragon 865 işlemciden güç alacağı vurgulandı. Ayrıca bu telefonlarda yeni nesil UFS 3.1 depolama alanı da bulunacak. Tüm bu özelliklere ek olarak Meizu 17'nin 90 Hz ekran tazeleme oranıyla geleceği ve elbette her 2020 model amiral gemisi telefonda olduğu gibi 5G bağlantı desteği olacağı açıklandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Meizu, bugüne kadar yaptığı açıklamalarla yeni amiral gemisi telefonlarının bazı özelliklerini gün yüzüne çıkardı. Ancak serideki telefon modelleri ile ilgili hala bilinmeyen bazı noktalar var ve şirket, 8 Mayıs'ta düzenleyeceği etkinlikle yeni telefonlarının bütün detaylarını eksiksiz olarak açıklayacak. Böylelikle Meizu 17 serisinin bilinmeyen yanları ve fiyatı gün yüzüne çıkmış olacak.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
meizu'nun yeni amiral gemisi 17 pro'da 3d derinlik sensörü bulunacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Huawei Nova 5 Pro tanıtıldı! Yeni amiral gemisi! Coder Huawei 0 21 Haziran 2019 13:47
HTC'nin Yeni Amiral Gemisi M9s Ortaya Çıktı yoSun Cep Telefonlar 0 19 Kasım 2015 09:02
HTC'nin Yeni Amiral Gemisi Android'siz Elysian Cep Telefonlar 0 13 Mayıs 2014 17:50
İşte Porsche Cayenne’in Yeni Amiral Gemisi Liaaa Otomobil Haberleri 0 16 Ekim 2012 14:27
Samsung’un yeni amiral gemisi: i900 Dilara Cep Telefonlar 0 10 Eylül 2008 20:13