IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2020, 09:42   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meizu 17 Serisinin İki Özelliğine Vurgu Yapılan Tanıtım Posterleri Yayınlandı




Ülkemizde de aktif olarak hizmet veren bir teknoloji firması olan Meizu, 8 Mayıs'ta tanıtılacak Meizu 17 serisinin tanıtım posterlerini yayınladı. Yayınlanan görseller, akıllı telefon ailesinin ses sistemi ve 17 Pro'nun geniş açılı kamerası hakkında detaylar içeriyor.
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu, önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni Meizu 17 serisi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Meizu 17 ve Meizu 17 Pro olmak üzere iki farklı akıllı telefondan oluşması beklenen seri, bir süredir ortaya atılan iddiaların ardından nihayet bugün firmanın paylaştığı tanıtım posterleriyle gün yüzüne çıktı.

2 farklı tanıtım posterinden ilki Meizu 17 Pro’da yer alacak geniş açılı kamera hakkında, diğeriyse telefonun ses sistemi hakkında bazı detaylar içeriyor. Bu noktada yapılan paylaşıma göre serinin tepe modeli olacak olan Meizu 17 Pro, 129 derecelik ultra geniş açıya sahip bir kamerayla gelecek ve cihazların her ikisi de üst düzey ses deneyimi sunan stereo hoparlörlerle donatılacak.

Meizu’nun önümüzdeki hafta tanıtacağı Meizu 17 serisi, üst düzey ses performansı sunacak:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şirketin resmi Weibo sayfasında yapılan paylaşımda, Meizu 17 Pro’nun üçüncü nesil ultra lineer hoparlörle donatıldığı bilgisi yer alıyor. Bu da cihazın orta ve düşük frekanslarda artırılmış bir ses deneyimi sunacağı, herhangi bir sesi minimum bozulma ve maksimum verimle dışarıya verebileceği anlamına geliyor.

Amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek olan cihazda yer alması beklenen diğer özelliklerden de kısaca bahsedecek olursak kaynaklar, akıllı telefonun gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 865’ten alacağını ve LPDDR5 RAM ile UFS 3.1 depolama teknolojisini kullanacağını söylüyor. Bununla birlikte temassız ödemeler için kullanılan NFC modülünün de cihazda yer alması bekleniyor.

Son dönemlerde ülkemizde de hizmet vermeye başlayan Meizu, 17 serisi akıllı telefon ailesinin tanıtım etkinliğini 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyor. Cihazın geri kalan teknik özelliklerini ve fiyatını da ancak bu tarihte öğrenebileceğiz. Bu süreçte yaşanan tüm gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
meizu 17 serisinin iki özelliğine vurgu yapılan tanıtım posterleri yayınlandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apex Legends'a 5. Sezonda Gelecek Yeni Karakteri Gösteren Tanıtım Videosu Yayınlandı GeN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 01 Mayıs 2020 09:49
Meizu 16s'in Resmi Basın Tanıtım Görseli Ortaya Çıktı BLueMooN Cep Telefonlar 0 10 Nisan 2019 10:06
Kaçak Gelinler 29. final bölümü tanıtım fragmanı yayınlandı AngeL Yerli Diziler 0 19 Ocak 2015 01:31
The Wolf Among Us'ın Üçüncü Bölümü İçin Tanıtım Görseli Yayınlandı RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 31 Mart 2014 21:16
Barış Kartal'ının tanıtım filmi yayınlandı MasteR06 Haber Arşivi 0 26 Şubat 2014 13:40