IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Aksesuarlar (https://www.ircforumlari.net/aksesuarlar/)
-   -   2020 İlkbahar/Yaz Takı Trendleri (https://www.ircforumlari.net/aksesuarlar/850091-2020-ilkbahar-yaz-taki-trendleri.html)

`She 29 Aralık 2019 12:01

2020 İlkbahar/Yaz Takı Trendleri
 
2020 İlkbahar/Yaz sezonuna hakim olacak mücevher trendleri radarımızda.

Uçucu, canlı renk paletleri ve taze çiçek desenleri ile yoğurulmuş, tatile gitmeye hazır bekleyen aksesuarlar bir yana, 2020 İlkbahar/Yaz sezonunda mücevherler daha önce olmadıkları kadar havalı ve modern. Boyutların ve formların kilit rol oynadığı sezonda renkli taşlar, haddinden büyük halkalar ve kimi zaman tekli takılan parçalar heyecan dozu yüksek mücevher kutularının habercisi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Modeller New York’ta Proenza Schouler podyumuna çıktıkları anda tüm gözler, kulaklardaki son derece kalın altın halkalara çevrilmişti. Bu, büyük beden halkaları son gördüğümüz yer de olmadı; zarif zincir detayı ile Boss ve 80’lerin aslan yelelerinin ardından Balenciaga da bu trendi bize sunan markalardı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kısa ve kalın zincirler, öyle görünüyor ki, zarif mücevherlerin yerini tüm endüstriyel görünümleri ile almaya aday. Bunun en çarpıcı örneklerini gördüğümüz defileler ise Brandon Maxwell, Zimmermann ve Ports 1961 şüphesiz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İlkbahar her zaman canlı renk hikayeleri yazmak konusunda kışkırtıcı bir özgüvene sahiptir, ve bu tavrın mücevherlere yansıdığını da görüyoruz. Konstrüktif motiflerin renkli taşlarla süslendiği tasarımlar sayesinde mücevher kutunuzun 2020 İlkbahar/Yaz sezonunda gökkuşağından rol çalacağından eminiz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tek küpe takmanın her zaman avangard ve beklenmedik bir hali vardır. Birbiriyle uyumlu küpelerle bir etki yaratırsınız, evet; ancak tek bir heykelimsi küpe ile tüm kuralları yıkarsınız. Bu trendin en iyi örneklerini JW Anderson ve Valentino sergiledi; biraz renk içinse Marni’ye bakmanız yeterli.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


2020 İlkbahar/Yaz sezonunda heykelimsi metalik gerdanlıklar, hem maksimalist hem de minimalist duyulara hitap edecek. Gösterişleri ile bakışları üzerinde toplarken zarafetleri ile hemen her gardırop parçası ile kombinlenebilecekler. Trendin öncülüğünü, yapraktan ilhamla hayata gelen olağanüstü tasarımı ile 3.1 Phillip Lim, bibloyu andıran dengesi ile Alberta Ferretti ve grotesk detayları ile Gucci yapıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Alıntı

Beatrice 29 Aralık 2019 16:34

Cevap: 2020 İlkbahar/Yaz Takı Trendleri
 
Kupeden ziyade kolye kullanmayı seviyorum ben büyük zincirler moda bu yıl yaz gelsin istiyorum yaa


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net