IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2015, 12:21   #1
Çevrimdışı
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ferhat Göçer: "Düştüm Ben Yollara"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ferhat Göçer'in merakla beklenen albümü "Düştüm Ben Yollara" 18 Kasım'da raflardaki yerini alıyor. Yaz ayına damga vuran "Yıllarım Gitti" için ilk kez bir araya gelen iki doktor; Ferhat Göçer ve Erol Köse, yakaladıkları büyük başarıyı, "Düştüm Ben Yollara" parçası ile daha da büyütmeye ve bu kez de kışa damga vurmaya hazırlanıyorlar...

430 Kilometre Yol, 24 Araçlık Konvoy

Ferhat Göçer'in 9. albümünün çıkış parçası olan "Ferhat Göçer feat. Volga Tamöz - Düştüm Ben Yollara"nın klibi geçtiğimiz haftalarda dijital ortamda ve müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Klip çıkmadan önce sosyal medyada yayınlanan teaserı ile büyük ilgi gören, sevenlerini sabırsızlandıran klipte Ferhat Göçer'den bir yol hikayesi izliyoruz.

Süha Kilvaş'ın yönetmenliğinde MMF Production'un katkıları ile hazırlanan, 3 günde çekilen klip için İstanbul ve çevresinde tam 430 kilometrelik yol katedildi.

Çekimler boyunca sanatçıya 24 araçlık büyük bir konvoy eşlik ederken, hava araçları ile yapılan çekimlerde; Muhteşem Yüzyıl, Düğün Dernek, Çakallarla Dans 3 gibi büyük prodüksiyonların da tercih ettiği Flycam'in kameraları kullanıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türkiye'de birçok projede yer alan Rus oyuncu Elena Viunova'da tüm güzelliğiyle klipte Göçer ile birlikte rol aldı.

3 Şarkıda Göçer İmzası

Erol Köse Production tarafından hazırlanan albümde tam 11 şarkı yer alıyor. "Düştüm Ben Yollara" şarkısında Volga Tamöz, "Yıllarım Gitti" şarkısında İskender Paydaş, "Sen de Vazgeçtin" şarkısında Özgür Sevinç ve "Satmışım Anasını" ile "Aşkı Kim İcat Etti" parçalarında da Alper Erinç düzenlemeleri dikkat çekiyor. "Mesafeler", "Sen de Vazgeçtin" ve "Yalnızlığa" şarkılarında Göçer'in de imzası yer alırken, Zeki Güner "Mesafeler" şarkısına yazdığı sözler ile Göçer'in vazgeçemediği yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

Kaynak: sozmuzik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
albüm 2015, düstüm ben yollara, düştüm ben yollara, erol köse, ferhat, ferhat göçer, flycam, göçer, ucan kamera, yeni albüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık