IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Albüm Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/)
-   -   Ersan Er: "Ceylan Gözlüm" (Full Albüm) 2016 (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/746186-ersan-er-quotceylan-gozlumquot-full-album-2016-a.html)

Ebru 15 Nisan 2016 12:19

Ersan Er: "Ceylan Gözlüm" (Full Albüm) 2016
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ersan Er, Seyhan Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan ilk albüm çalışması "Ceylan Gözlüm" ile müzik dünyasına merhaba diyor. Albüme adını veren "Ceylan Gözlüm" şarkısının söz ve müziği Murat Başaran'a, aranjesi ise Selim Çaldıran'a ait.

Beş şarkı, üç remix versiyondan oluşan albümün ilk klibi, Mehmet Urba yönetmenliğinde "Ceylan Gözlüm" şarkısına çekildi. Murat Başaran ile düet yapan Ersan Er'i, Murat Başaran klip çekimlerinde de yalnız bırakmadı ve ikili birlikte kamera karşısına geçtiler.

Ersan Er'in "Ceylan Gözlüm" albümünde yorumladığı, sözü Ahmet Selçuk İlkan, müziği Ferdi Tayfur imzası taşıyan "Kurtuldum", sözü ve müziği Yıldız Tilbe imzası taşıyan "Ummadığım Anda", sözü Ertuğ Ergin'e, müziği İlker Tekyaygil'e ait olan "Tanrım" isimli şarkıların aranjörlüğünü Selim Çaldıran üstlendi. "Tanrım" şarkısının yine Selim Çaldıran imzalı bir de remix versiyonu yer alıyor. Söz ve müziği Fuat Özdemir'in imzasını taşıyan "Elveda İstanbul" adlı şarkının aranjesine ise Alper Gemici imza attı.

"Ceylan Gözlüm" şarkısının remix versiyonunu Dj. Oğuzhan Güzelderen, "Kurtuldum" adlı şarkının remix versiyonunu ise Gökhan Ekinci ve Alper Işık üstlendi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net