IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Albüm Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/)
-   -   Ömür Gedik: "Aşk mı Dedin" (Single) 2016 (https://www.ircforumlari.net/album-tanitimlari/746991-omur-gedik-quotask-mi-dedinquot-single-2016-a.html)

Ebru 30 Nisan 2016 14:26

Ömür Gedik: "Aşk mı Dedin" (Single) 2016
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ömür Gedik'in "Aşk mı Dedin!" adlı yeni şarkısı ve klibi radyo ve müzik kanallarına hızlı bir giriş yaptı. Klipte peşini bırakmayan eski sevgilisi ve yeni aşkı arasında kalan bir kadını canlandıran Ömür Gedik'e Polonyalı manken Adrian Grygianiec ve Amerikalı oyuncu Jason Shah eşlik ettiler.

Ömür Gedik, "Ayrılıklarda geriye değil, önümüze bakmak lazım, sözleri 'Üzülmem ben her şey yolunda, aşk mı dedin o da kimin umurunda' diye başlayan bu şarkıda da geçmişteki ilişkisine veda eden ama asla eğilmeyen, dik duran bir kadın var" dedi.

Sözü Haydar Yılmaz, Sude Bilge Demir ve müziği Haydar Yılmaz ile Emirhan Cengiz'e ait olan "Aşk mı Dedin!" adlı şarkının düzenlemesi Emirhan Cengiz'e ait. DMC etiketi ile çıkan "Aşk mı Dedin"in klibi İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde Yalova'da çekildi.

Julide 30 Nisan 2016 18:56

Cevap: Ömür Gedik: "Aşk mı Dedin" (Single) 2016
 
'Üzülmem ben her şey yolunda, aşk mı dedin o da kimin umurunda' ne edebi ve derin, insan ruhunun derinliklerini sarsan betimlemeler bunlar... ben aydinlandim suanda "ask mi dedin o da kimin umurunda (: ayrica bu kadin her kimse cok itici birine benziyor ayrica negatif bir elektrigi var... olmaz bundan hem zaten bizde yani Turk insaninda sarisin kadin, kotu ve hafif kadin algisi vardir, suzan avci'dan beridir bu boyle... bosuna masraf etmesin patlamaz bu hatun.... baska sektorden yurusun... ki zaten eminim isi sadece unlu olmak olan zumredendir... bir diziye kapak atabilir, sansasyonel sevgili bulabilir daha olmadi hukumet yalakasi olabilir.... ama muzik olmaz, yanlis kariyer plani yapmis...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net